Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

V-Moda Crossfade Wireless Black

4,83
Căsti premium, fără fir, închise, peste ureche, din seria Crossfade cu o multime de caracteristici. Au o constructie durabilă, din metal, posibilitatea de împerechere până la două dispozitive în acelasi timp, durată de viată a bateriei de până la...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Căști fără fir On-ear V-Moda Crossfade Wireless Black

V-Moda Crossfade Wireless Black

Alege o alternativă (4)

Cod produs: CROSSFADE-WIRELESS-BLACK-GUN | ID: 226848

V-Moda Crossfade Wireless Black

Căsti premium, fără fir, închise, peste ureche, din seria Crossfade cu o multime de caracteristici. Au o constructie durabilă, din metal, posibilitatea de împerechere până la două dispozitive în acelasi timp, durată de viată a bateriei de până la 12 ore, posibilitatea de utilizare pasivă prin cablu, microfon încorporat si o utilizare usoară. Acestea sunt echipate cu drivere duble de 50 mm, cupele sunt din din piele artificială, cu spuma cu memorie. Au o gamă de frecventă de la 5 Hz la 30.000 Hz, sensibilitate de 107 dB, impedanta de 30, sursă de alimentare prin USB, cablu cu învelis din kevlar, cu o lungime de 120 cm, conectare cu jack de 3,5 mm placat cu aur. Inclus în pachet: geantă tare de transport, cablu audio, cablu usb. Finisaj: negru. Greutate: 292 g.

Parametrii și specificații

Potrivire

Tip

Spate închis


Funcții

Microfon

Da


Proprietăți

Impedanță

Culoare conform producătorului

Black


Acustică

Sensibilitate


Incarcare

Timp de redare (ore)

12

Alimentare electrică

Numai USB

Poate functiona pe baterii

Da


Accesorii

Adaptor inclus

Nu


Țară

Ţara de fabricaţie

China


Accesorii recomandate

Punctaj bazat pe 2 recenzii utilizator:

4,83

Paun T.

Impresie generală

Data
18.04.2017

Putin sceptic la inceput, citind atatea review-uri la superlativ, dar...dupa ce le-am ascultat, recunosc ca isi merita toate elogiile! Sunetul este impecabil in toata gama de frecvente, calitatea materialelor desavarsita, usor de purtat un timp indelungat. Recunosc, arata mult mai bine in realitate decat in poze! Recomand din toata inima!