Livrarea și costul livrarii

free delivery

Livrarea și costul livrarii 

Pentru comenzile a căror valoare depășește 290,00 lei , livrarea este gratuită.

Dacă valoarea totală a comenzii este mai mică sau egală cu 290,00 lei , pentru livrare în România clientul va trebui să plătească costul transportului în valoare de 39 Lei
La anumite produse (în funcție de greutatea și volumul lor), puteți opta pentru livrare prin Coletaria.ro și să ridicați personal coletul la unul dintre punctele de colectare. Costul pentru aceasta metodă de livrare este de 19 lei.

Taxa de livrare exactă pentru fiecare produs în parte, poate fi găsită în coșul de cumpărături și în formularul de comandă.  

Politica de livrare

Oferim livrare doar până la prima ușă. Cu excepția cazurilor în care informațiile de pe paginile de produse indică altfel, toate produsele (cu excepția celor expuse în magazinele noastre sau produse B-stock) sunt disponibile de a fi expediate imediat. Timp estimat de livrare în zilele lucrătoare: 3 .

Dacă termenul de livrare prevăzut diferă, acest fapt va fi menționat pe pagina de produs. Coletele supraponderale (volum mare sau greutate peste 40 kg) se expediază prin firma de logistică InTime, livrarea efectuându-se în 5 zile lucrătoare.

 

Transportul bunurilor este asigurat de către următoarele companii de curierat:

Ridicare personală de la un punct Pick-up al Coletăriei:

Puteți ridica comanda într-un punct Pick-up al Coletăriei. Coletăria vă va trimite un link de urmărire și mai multe informații de îndată ce coletul a ajuns în punctul de Pick-up. Disponibilitatea acestei metode de livrare depinde de dimensiunea și greutatea coletului.

GLS (colete standard)

Livrare prin curier la adresa dorită. Curierul livrează până la prima ușă care se poate încuia.

In-Time (colete supradimensionate)

Livrare prin curier la adresa dorită. Curierul livrează până la prima ușă care se poate încuia.

Urgent Cargus (colete standard)

Livrare prin curier la adresa dorita. Curierul livreaza pâna la prima usa care se poate încuia.

© 2004-2019 Muziker | Costuri și intervale de livrare
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză