MUZIKER company logo -Terms and Conditions of use


Logo-ul MUZIKER este o marcă comercială înregistrată a companiei Muziker, a.s.
Acesta poate fi utilizat pentru publicitate sau în alte scopuri exclusiv cu acordul proprietarului mărcii comerciale (Muziker) și numai în modul definit în continuare.
Logo-ul nu poate fi modificat în nici un fel (inclusiv formele și culorile) și trebuie să fie întotdeauna copia exactă a originalului atașat. (descărcare mai jos)
Logo-ul MUZIKER se utilizează numai împreună cu cuvântul "MUZIKER".

Descărcare LOGO MUZIKER în forme (PDF)

Proporții

Schimbarea rezoluției logo-ului este posibilă numai în cazul în care raportul dintre mărimea și forma simbolului și a textului este păstrată.
Logo-ul MUZIKER trebuie să fie întotdeauna reprodus păstrând proporțiile corecte. Este interzisa modificarea logo-ul în orice fel prin tăiere, "subțiere" sau "întindere" pentru a fi adaptat la un anumit format și / sau situație în care acesta este utilizat.

Culori

Logo-ul MUZIKER trebuie să fie întotdeauna reproduse în culorile sale originale sau în versiunea alb-negru. Folosirea altor culori este strict interzisă. Utilizarea improprie a schemei de culori originale nu este permisă. Logo-ul MUZIKER  trebuie să fie întotdeauna reproduse în ansamblu, cu păstrarea aspectului inițial și nici o parte a lui nu poate fi omisă. Este posibilă reproducerea logo-ul MUZIKER ca versiune alb-negru pe fond alb.

{HLv7}


Fonturi

Semnul MUZIKER de pe logo-ul MUZIKER trebuie să fie întotdeauna reproduse în fontul original.
Nu este permisă utilizarea altor fonturi.

Logo MUZIKER (format A)

Logo pe orizontală, cu cuvântul MUZIKER pe o singură linie cu domeniul național abreviat.
Acesta este utilizat exclusiv pentru materialul publicitar orientat orizontal, asigurând ieșirea în evidență a numele de marcă.
Utilizați acest format (cu abrevierea domeniului), în cazul în care este important să se atragă atenția asupra faptului că se face referire la un magazin online (în cazul în care nu este altfel clar).

{tk2g}

{VPey}


{bikes}

{bikesbw}


{boats}

{boatsbw}


{golf}

{golfbw}

{ski}

{skibw}


{tech}

{tech_bw}


Logo MUZIKER (format B)

Logo orizontal cu cuvântul MUZIKER pe o singură linie, fără abreviere a domeniului național.
Utilizați acest format (fără abrevierea domeniului), în cazul în care se înțelege în mod clar că se face referire la un magazin online (de exemplu, lista de magazine partenere on-line).

{DEYD}

{8H97}


Logo MUZIKER (format C)

Logo dreptunghiular, cu cuvântul MUZIKER împărțit în două linii cu abrevierea națională a domeniului.
Utilizați acest format din două linii în cazul în care versiunea originală orizontală nu este suficient de vizibilă pe spațiul publicitar sau este grafic nepotrivită pentru materialul respectiv.
Atunci când se utilizează acest format de logo, se pune accent pe utilizarea eficientă a spațiului publicitar disponibil..

{145a}

{Xas9}


© 2004-2019 Muziker | Logo Muziker