Alegeți țara de livrare

Blog

Măsoară cadrul și alege dimensiunea corectă a bicicletei

Măsoară cadrul și alege dimensiunea corectă a bicicletei

Actualizat 20.03.2024 Ciclism
Cumperi o bicicletă nouă și nu știi ce dimensiune ar trebui să alegi? Te sfătuim cum să măsori dimensiunea cadrului și ce trebuie să iei în considerare astfel încât bicicleta aleasă să ți se potrivească perfect.
Fii în formă: De ce să începi să mergi cu bicicleta?

Fii în formă: De ce să începi să mergi cu bicicleta?

Actualizat 20.03.2024 Ciclism
Te simți nefericit privind în oglindă? Vrei să slăbești din greutatea inutilă obținută în iarnă, dar nu știi cum? Încearcă să slăbești pe bicicletă! Iată câteva motive pentru care mersul cu bicicleta este ceea ce trebuie făcut.
Cum să alegi un rucsac turistic

Cum să alegi un rucsac turistic

07.03.2024 Outdoor
Dacă nu vă veți ușura echipamentul, fiecare kilogram suplimentar va fi de două ori mai mult într-o excursie. Ce să împachetațo și ce să lăsați reprezintă o dilemă continuă. Trebuie să verificați nu numai toate echipamentele, ci și rucsacurile în sine. În timp ce alegeți, trebuie să luați în considerare lungimea traseului, tipul drumeției, vremea, dimensiunea rucsacului și, de asemenea, dacă este făcut pentru bărbați sau femei.
Cum să alegi încălțămintea outdoor

Cum să alegi încălțămintea outdoor

29.02.2024 Outdoor
Încălțăminte necorespunzătoare în aer liber poate ruina orice excursie de drumeție. Atunci când alegeți, verificați terenul, vremea, lungimea și dificultatea traseului. Știți când să alegeți bocanci și cizme înalte? Și de ce anume să țineți cont, astfel încât drumețiile să nu se transforme într-un marș al iadului? Continuați să citiți.
Cum să alegi o bicicletă

Cum să alegi o bicicletă

Actualizat 16.02.2024 Ciclism
Sezonul de ciclism a început și încă nu aveți o bicicletă? Vă vom ghida cum să alegeți o bicicletă în funcție de înălțimea sau tipul de teren, cum să alegeți o bicicletă pentru copii, bărbați sau femei. Căutați o bicicletă elegantă de oraș, o bicicletă de sosea de ultimă generație sau o bicicletă montană la un preț rezonabil? Știți de ce curierii adoră bicicletele cu o singură viteză și de ce ar trebui să fiți conștienți atunci când cumpărați o bicicletă electrică? Continuați să citiți.
Tot ce este important despre discurile LP

Tot ce este important despre discurile LP

13.02.2024 Audio
În articol, veți citi despre istoria și nașterea discurilor de vinil, îngrijirea de care au nevoie, cum să configurați corect placa turnantă și cum să vă depozitați colecția astfel încât să reziste ani de zile. Veți învăța ceva despre înregistrarea și masterizarea discurilor și vom încheia cu cea mai mare sărbătoare de vinil – Record Store Day.
Cum să alegi un paddleboard

Cum să alegi un paddleboard

13.02.2024 Paddleboarding
Originile paddleboard-ului pot fi urmărite în jurul anului 1940, când surferii au început să îl practice pentru distracție în Hawaii. De fapt, indigenii din Insula Paștelui au venit cu ideea de Stand Up Paddling (SUP) înainte de surferii din Hawaii. Din 2010, popularitatea sa a crescut și, fără nici o exagerare, aparține unuia dintre sporturile nautice cu cea mai rapidă creștere din lume. Magia sa constă în simplitatea sa. Citiți mai departe și veți afla cum să alegeți tabla de paddleboard potrivită pentru dvs.
Te plictisești pe pârtii? Încearcă schiul de tura

Te plictisești pe pârtii? Încearcă schiul de tura

Actualizat 22.12.2023 Schi
Te-ai săturat să stai la coadă pentru telecabină și să te enervezi de pârtiile aglomerate? Îți dorești o aventură în aerul proaspăt al iernii? Încearcă schiul de tura. În articolul nostru vei afla tot ce trebuie să știi pentru a începe.
Cum sa alegi o chitara electrica

Cum sa alegi o chitara electrica

Actualizat 04.09.2023 Muzică
TL, LP, V, SG, Superstrat, semiacoustice, Jazzmaster, jaguar și alte bestii, chitarele electrice vin în multe forme și culori, cu tipuri diferite de lemn, doze, poduri și alte ademeriri. Prin urmare, este ușor să-ți pierzi calea atunci când cumperi o chitară pentru prima oară. În cele ce urmează, te vom ajuta să alegi chitara potrivită.
Cum să alegi un combo

Cum să alegi un combo

Actualizat 04.09.2023 Muzică
Chitara electrică este un instrument care, mai devreme sau mai târziu, necesită un amplificator bun. Dar cum să afli ce amplificator este bun și care te va satisface? Sperăm că odată ce citești următoarele rânduri, alegerea amplificatorului va deveni mai ușoară