Alegeți țara de livrare

Audio Video Tech

Articole de blog

Tot ce este important despre discurile LP

Tot ce este important despre discurile LP

13.02.2024 Audio
În articol, veți citi despre istoria și nașterea discurilor de vinil, îngrijirea de care au nevoie, cum să configurați corect placa turnantă și cum să vă depozitați colecția astfel încât să reziste ani de zile. Veți învăța ceva despre înregistrarea și masterizarea discurilor și vom încheia cu cea mai mare sărbătoare de vinil – Record Store Day.
Cum să alegi un monitor de studio

Cum să alegi un monitor de studio

09.02.2023 Audio
Monitoarele de studio sunt o dotare standard a fiecărui studio de înregistrare profesional sau de acasă. Monitoarele de studio de calitate trebuie să reflecte sunetul înregistrat fidel și fără îmbunătățire și sunt un ajutor indispensabil atunci când sunt mixate mai multe înregistrări.
Cum să alegi un pickup

Cum să alegi un pickup

04.10.2022 Audio
Ascultarea discurilor a devenit din nou populară și fiecare disc de vinil plantează sămânță unei viitoare colecții. Pentru a deveni audiofil, trebuie să-ți faci rost de un pickup adecvat. De ce sunt capabili posesorii de discuri din prezent, cum să eviți să te pierzi în tipurile și funcțiile lor? Știți cum să configurați pickup-ul, ce dispozitiv este capabil să digitalizeze discurile de vinil și de ce cele mai scumpe modele oferă doar o mână de caracteristici? Continuați să citiți și veți afla tot ce trebuie să știți despre pickup-uri.