Alegeți țara de livrare

Instrumente muzicale

Articole de blog

Imagine pentru blog Cum să alegi un combo

Cum să alegi un combo

04.09.2023 Muzică
Chitara electrică este un instrument care, mai devreme sau mai târziu, necesită un amplificator bun. Dar cum să afli ce amplificator este bun și care te va satisface? Sperăm că odată ce citești următoarele rânduri, alegerea amplificatorului va deveni mai ușoară
Imagine pentru blog Cum sa alegi o chitara electrica

Cum sa alegi o chitara electrica

04.09.2023 Muzică
TL, LP, V, SG, Superstrat, semiacoustice, Jazzmaster, jaguar și alte bestii, chitarele electrice vin în multe forme și culori, cu tipuri diferite de lemn, doze, poduri și alte ademeriri. Prin urmare, este ușor să-ți pierzi calea atunci când cumperi o chitară pentru prima oară. În cele ce urmează, te vom ajuta să alegi chitara potrivită.
Imagine pentru blog Cum să înveți să cânți la chitară: un ghid pentru începători

Cum să înveți să cânți la chitară: un ghid pentru începători

24.07.2023 Muzică
Îți place muzica și ți-ar plăcea să știi să înveți să cânți la chitară? Adevărul este că învățarea utilizării unui instrument muzical este, în general, un proces îndelungat. Trebuie să investești mult timp și energie în această activitate de agrement. Cu toate acestea, dacă cunoști elementele de bază și câteva sfaturi practice, totul poate fi mult mai ușor. Avem un ghid simplu pentru a afla cum să cânți la chitară.