Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

UVEX Hlmt 500 Visor Dust Blue Mat 55-59 cm Cască schi

4,70
Datorită unui câmp vizual extra-larg, viziera asigură cea mai bună vizualizare chiar și pe cea mai îngustă pârtie. Lentilele oglinzite ale căștii le vor permite iubitorilor de design și schiorilor extrovertiți să aibă toată atenția asupra lor. Cu...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Cască schi UVEX Hlmt 500 Visor Dust Blue Mat 55-59 cm Cască schi

UVEX Hlmt 500 Visor Dust Blue Mat 55-59 cm Cască schi

Alege o alternativă (4)

Cod produs: S5662134105 | ID: 373263

UVEX Hlmt 500 Visor Dust Blue Mat 55-59 cm Cască schi

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Datorită unui câmp vizual extra-larg, viziera asigură cea mai bună vizualizare chiar și pe cea mai îngustă pârtie. Lentilele oglinzite ale căștii le vor permite iubitorilor de design și schiorilor extrovertiți să aibă toată atenția asupra lor. Cu forma progresivă a vizorului, viziera uvex hlmt 500 sfidează stereotipul conform căruia căștile de vizor sunt practice, dar mult mai puțin elegante. Designul și funcția sunt complet unificate în această cască: viziera poate fi deschisă și închisă cu o singură mână. Tamponul nasului are o formă anatomică și se potrivește perfect planurilor feței, de la nas până la urechi.

Mai presus de orice, acest lucru garantează o bună ventilație și un confort sporit, fără ciupituri sau ciupituri. Cu uvex IAS-3D-System, casca de tip hard shell poate fi ajustată pentru a se potrivi cu lățimea și înălțimea exactă a capului individual. Viziera uvex hlmt 500 permite, de asemenea, purtarea ochelarilor de corecție dedesubt, fără probleme. Viziera protejează împotriva 100% din radiațiile UVA, UVB și UVC. Învelișul antifog uvex încercat și testat previne aburirea vizierei sferice în condiții meteorologice nefavorabile și oferă o viziune clară în orice moment.

Hardshell:
Casca constă dintr-o carcasă exterioară dură și un strat interior EPS. O combinație eficientă de siguranță face casca rezistentă la impacturile externe, iar stratul interior le absoarbe. Pentru siguranță maximă și confort maxim.

IAS 3D:
Sistemul sofisticat IAS 3D oferă ajustarea optimă a dimensiunii căștii la diferite dimensiuni și forme ale capului prin simpla rotire a roții de reglare. Spațiul din cască se adaptează la înălțimea și circumferința capului.

Sistem de aerisire:
Conductele de ventilație special concepute aspiră aer proaspăt și disipă aerul cald. Acest lucru previne acumularea neplăcută de căldură în cască.

ABS:
Material exterior al carcasei coifului. ABS (acrilonitril-butadien-stiren) este un material plastic relativ nou, extrem de puternic și dur, cu rezistență ridicată la impacturile de presiune, propagarea fisurilor și abraziunea chiar și la temperaturi scăzute. Rezistență bună la influențele atmosferice și radiațiile UV. Conductivitatea termică redusă (nu necesită izolație) îl face adecvat pentru utilizare în condiții de frig.

EPS:
Cască din material interior.
Materialul de protecție EPS conține camere de aer microscopice care absorb efectiv forțele de impact la cădere. Stratul EPS este injectat direct în învelișul exterior al căștii. Se formează o unitate monolitică care protejează capul de impact și îl amortizează.

Parametrii și specificații

Potrivire

Gen

Grupă de vârstă

Sezon


Mărimea

Mărime

55-59 cm


Funcții

Ventilație

Intercom

Nu


Proprietăți

Culoare conform producătorului

Dust Blue Mat

Pregătit pentru Intercom

Nu

Modelul anului


Lentile

Categoria lentilelor

S2

Lentila culoare (conform producătorului)

Litemirror Silver


Material

Material

ABS


Dimensiuni și greutate

Dimensiune reglabil

Da

Greutate


Țară

Ţara de fabricaţie

Germania


Accesorii recomandate

Evaluări

4,70 / 5

Pe baza numărului de evaluări: 6

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0

Toate recenziile provin de la clienți verificați, care au cumpărat produsul de la noi în trecut.

M

Monika K.

pl flag

Polonia

29.03.2023

E

Ewa N.

pl flag

Polonia

21.12.2022

Kas idealny- o takim marzyłam. Szybka dostawa.

Tradus automat

Această evaluare nu poate fi tradusă.
R

RAYA B.

bg flag

Bulgaria

15.01.2022

P

Peter V.

sk flag

Slovacia

14.01.2022

Super

Tradus automat

Această evaluare nu poate fi tradusă.
p

paolo q.

it flag

Italia

28.12.2021

ottimo prodotto

Tradus automat

Această evaluare nu poate fi tradusă.