Alegeți țara de livrare

Căști pentru schi

Siguranța este primordială în schi sau snowboarding. O cască de schi este un element cheie de protecție pe pârtii și în teren accidentat. Pe lângă faptul că protejează capul împotriva posibilelor leziuni în caz de cădere sau coliziune, asigură și izolație termică.

Alegerea unei căști adecvate nu trebuie subestimată. Aceasta trebuie să se potrivească bine, să înconjoare capul și ceafa, să aibă o curea fermă pentru bărbie și o închidere confortabilă, dar suficient de strânsă.


Pe piață există diferite tipuri de căști de schi, care pot fi diferite în ceea ce privește caracteristicile, construcția sau materialul utilizat, precum și utilizarea. Și cum schiatul nu constă doar în experiență, tehnică și viteză, ci și stil, este important să alegi echipament care nu doar să-ți protejeze capul, ci și să-ți completeze și stilul personal. Pentru cei care caută originalitatea și doresc să-și exprime creativitatea, există pe piață și diverse accesorii originale și distractive pentru căștile de schi și snowboard, cum ar fi urechi autoadezive, coarne sau creste și diverse huse pentru căști.


Oferim căști de schi excelente pentru toată lumea - de la începători la schiori experimentați. Oferim modele de la mărci de top precum POC, Bollé, Alpina, Head, Atomic, Rossignol, Salomon, Uvex, Oakley și alți producători de renume, disponibile în diverse categorii de prețuri.


Împărțire în funcție de tipul de construcție:

 • Căști de schi cu cadru complet - Aceste căști au o construcție solidă peste urechi și asigură o protecție totală a capului. Cu toate acestea, construcția solidă și siguranța mai mare sunt asociate cu greutatea ridicată a acestor căști. Căștile de schi cu cadru complet sunt apreciate atât pentru schi cât și pentru snowboard. Acestea sunt potrivite în special pentru începători și copii.
 • Căști de schi fără vizieră - Căștile de schi cu „urechi moi” sunt mai ușoare decât căștile cu cadru complet, sunt mai confortabile și, de asemenea, mai aerisite, păstrând urechile schiorului calde. Acestea sunt ideale mai ales pentru schiorii de agrement. Căștile cu urechi moi nu sunt recomandate în timpul concursurilor sportive, deoarece nu oferă o protecție la fel de mare.
 • Căști de schi cu vizieră - Căștile de schi cu vizieră oferă o vizibilitate perfectă, asigurând în același timp protecție împotriva razelor solare și a vântului. Căștile de schi cu vizieră combină protecția unei căști cu funcționalitatea ochelarilor de schi, fiind potrivite și pentru schiorii cu ochelari cu dioptrii, deoarece există suficient spațiu pentru ochelari sub vizieră.


Căștile de schi și ochelarii de schi sunt o pereche inseparabilă. Așadar, nu alegeți ochelarii de schi doar în funcție de vizieră, ci și astfel încât să se potrivească perfect formei căștii și să nu vă incomodeze atunci când îi purtați.


Împărțire în funcție de utilizator:

 • Căștile de schi pentru femei tind să fie mai călduroase și să aibă un decupaj în spate pentru părul lung. Căștile de schi pentru femei se caracterizează, de asemenea, prin designul lor elegant.
 • Căști de schi pentru bărbați au un număr mai mare de orificii de ventilație pentru o mai bună circulație a aerului, iar designul lor îndeplinește cerințele stilului masculin.
 • Căștile de schi pentru copii sunt adaptate dimensional la capetele copiilor, având dimensiuni mai mici și fiind adesea viu colorate sau decorate cu desene de animale pentru a le face mai atractive pentru copii. Reglementările privind obligativitatea purtării căștii de schi variază de la țară la țară. De regulă, purtarea căștilor de schi este obligatorie pentru copii până la 15 ani, în unele țări poate fi obligatorie până la vârsta de 14 sau chiar 16 ani; în unele state, căștile sunt obligatorii și pentru adulți.


Împărțire în funcție de tehnologia de producție:

 • In-mold – tehnologia de producție in-mold înseamnă că învelișul și căptușeala unei căști de schi sunt fabricate ca un ansamblu inseparabil. O astfel de cască este mai ușoară, dar mai puțin aerisită.
 • Hard shell – structura rigidă și învelișul rezistent la impact al căștii sunt fabricate separat, iar ulterior sunt unite între ele. Modelele hard-shell oferă un nivel înalt de siguranță la un preț rezonabil.
 • Designul hibrid combină avantajele tehnologiei de tip "in-mold" cu cele ale tehnologiei de tip "hard shell".
 • MIPS/SPINeste un sistem de protecție multi-direcțională împotriva impactului (din engleză: Multi-directional Impact Protection System). Tehnologia MIPS imită căderea pe gheață și previne apariția forțelor de rotație periculoase. O cască realizată cu această tehnologie va fi apreciată în special de schiorii profesioniști, dar și de toți cei care sunt expuși la riscul unor căderi mai frecvente și, prin urmare, la traumatisme craniene. Astfel, MIPS nu este folosit doar la schi sau snowboarding, ci și la căștile de bicicletă, căști de călărie, căști de construcții sau căști de motocicletă.


Articole speciale

Căștile de schi echipate cu sistemul de salvare RECCO reprezintă un pas important în siguranța schiorilor, practicanților de snowboarding și alpiniștilor. Acest sistem inovator folosește tehnologia radarului, permițând echipajelor de salvare să localizeze mai rapid și mai eficient persoanele aflate în dificultate pe pantele acoperite cu zăpadă sau în medii montane. Mici reflectoare RECCO sunt integrate în cască pentru a reflecta semnalele dispozitivelor echipelor de salvare. Reflectoarele pot fi cusute și pe îmbrăcăminte sau lipite pe schiuri. Când cineva se rătăcește, salvamontiștii pot intercepta aceste semnale și localiza precis persoana în timp real.

1 - 34 z 363

Filtru
 • Cele mai preferate
 • Cea mai bună evaluare
 • Cel mai mic preț
 • Cel mai mare preț
 • Recent
 • Cea mai mare reducere
 • Nume produs
Paddleboardy všeobecné - listing - 05/2023

Toate filtrele

În stoc
Preț

-

lei
Stare produs
Șterge filtrele

1 - 34 z 363