Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

UVEX Heyya Set Red Black 51-55 cm Cască schi

Setul uvex heyya oferă puștilor tineri protecție maximă la greutate minimă. Acest set de cască de schi și ochelari de protecție este proiectat să funcționeze împreună, astfel încât părinții să se poată bucura de propriul lor schi fără a fi nevoie...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Cască schi UVEX Heyya Set Red Black 51-55 cm Cască schi

UVEX Heyya Set Red Black 51-55 cm Cască schi

Alege o alternativă (4)

Cod produs: S56S2511003 | ID: 373310

UVEX Heyya Set Red Black 51-55 cm Cască schi

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Setul uvex heyya oferă puștilor tineri protecție maximă la greutate minimă. Acest set de cască de schi și ochelari de protecție este proiectat să funcționeze împreună, astfel încât părinții să se poată bucura de propriul lor schi fără a fi nevoie să vă faceți griji.

Setul uvex heyya pro, format din casca uvex heyya și ochelari de schi uvex speedy pro, este conceput special pentru schiorii tineri. Cu finisajul său lucios, casca va câștiga rapid peste toți profesioniștii de schi în devenire. Așa cum v-ați aștepta de la uvex, casca este fabricată conform celor mai înalte standarde de siguranță și oferă un nivel ridicat de confort. Ochelarii de schi uvex speedy pro au o lentilă dublă pentru protecție fiabilă și protejează ochii copiilor împotriva razelor UVA, UVB și UVC dăunătoare. Și stratul anti-ceață uvex supravision® previne condensul pentru a asigura o vedere optimă la fiecare aventură de iarnă.

FAS:
FAS este un sistem de adaptare rapidă care formează o rețea de curele ancorate în interiorul căștii. Permite o ținere mai dură și mai sigură a căștii pe cap.

Monomatic:
Monomatic vă permite să fixați sau să desfaceți confortabil și rapid cureaua de cască printr-o simplă apăsare de buton cu o singură mână.

Parametrii și specificații

Potrivire

Gen

Grupă de vârstă

Sezon


Mărimea

Mărime

51-55 cm


Funcții

Ventilație

Intercom

Nu


Proprietăți

Culoare conform producătorului

Red Black

Pregătit pentru Intercom

Da

Modelul anului


Material

Material

ABS


Dimensiuni și greutate

Dimensiune reglabil

Da


Țară

Ţara de fabricaţie

Germania


Accesorii recomandate