Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Ortovox 3L Ortler M Blue Lake S

MINIMALISM ALPIN: UȘOR PENTRU ALPINIȚI Pantaloni robusti, cu vânt și impermeabili pentru activități alpine. Indiferent dacă este pe fețele nordice înghețate, în timpul ascensiunilor furtunoase sau a ninsorilor puternice pe vârf - pantalonii ORTLER...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Pantaloni schi Ortovox 3L Ortler M Blue Lake S

Ortovox 3L Ortler M Blue Lake S

Alege o alternativă (4)

Cod produs: 7071100021 | ID: 371461

Ortovox 3L Ortler M Blue Lake S

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

MINIMALISM ALPIN: UȘOR PENTRU ALPINIȚI

Pantaloni robusti, cu vânt și impermeabili pentru activități alpine.

Indiferent dacă este pe fețele nordice înghețate, în timpul ascensiunilor furtunoase sau a ninsorilor puternice pe vârf - pantalonii ORTLER sunt LEGERI pentru alpiniști! Greutate redusă, protecție și confort. Produsele din această linie sunt ușoare, dar și robuste și confortabile. La fel ca oile goale, aici lâna merino ocupă locul din spate și este utilizată numai în anumite zone pentru un confort sporit.

PANTALONI ORTLER 3L pentru iarna ta alpină! Materialul exterior este complet vânt și rezistent la apă datorită membranei DERMIZAX®NX, fără a compromite transpirabilitatea sau libertatea de mișcare!

Ghitre integrate și reduse, precum și protecția Cordura împotriva marginilor ascuțite își vor face treaba chiar și în excursii exigente peste roci, gheață sau zăpadă. Buzunarul 3D pentru coapse oferă mult spațiu de depozitare, iar carabina ușoară integrată a sacului vă va asigura transceiverul pentru avalanșă. Manșetele reglabile ale gleznei și brâul reglabil în lățime permit o montare simplă și sigură, în timp ce inserțiile din plasă merino în brâu oferă și mai mult confort. Pantalonii 3L au, de asemenea, un fermoar lateral continuu, cu două căi. Acest lucru vă permite să reglați perfect ventilația și să activați și să dezactivați rapid PANTALONUL ORTLER.

Pentru a economisi și mai multă greutate, cusăturile au fost sudate cu benzi extra subțiri - acestea reduc greutatea fără a compromite protecția împotriva ploii. Hardshell-ul 3L cântărește doar 430 de grame (mărimea M pentru bărbați), făcându-l perfect pentru tururi alpine.

PARTEA LINIEI OVILOR DESCOPITE

OEA NĂZUTĂ iubește sentimentul libertății nelimitate. Fără monitor de ritm cardiac, fără înregistrări. În schimb, caută acele momente importante, care sunt departe de agitație. OEA NAKED este ușoară în expediții, dar nu își asumă niciodată riscuri. La fel ca în noua COLECȚIE, FUNCȚIA și PROTECȚIA sunt principalul său obiectiv. Este singura modalitate prin care OEALE NAKED se poate adapta condițiilor.

Pentru o descriere suplimentară a produsului, vă rugăm să selectați englaza ca limbă de afișare.

Parametrii și specificații

Potrivire

Gen

Grupă de vârstă


Mărimea

Mărime

S


Proprietăți

Culoare conform producătorului

Blue Lake

Bretele

Nu

Impermeabilitate

Respirabilitate

Tehnologie


Material

Strat superior

Izolație

Căptușeală


Țară

Ţara de fabricaţie

Elveţia


Accesorii recomandate