Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Jackson JS22 SC Monarkh Satin Black

4,33
Stilul clasic și familial unic se îmbină cu un sunet puternic și moștenirea ilustrată a lui Jackson de proiectare și construcție de ultimă oră pentru o chitară de top. Indiferent dacă jucați cu tonuri cristaline curate sau distorsiuni groase,...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă.

Cod produs: 291-6901-568 | ID: 226409

Jackson JS22 SC Monarkh Satin Black

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Stilul clasic și familial unic se îmbină cu un sunet puternic și moștenirea ilustrată a lui Jackson de proiectare și construcție de ultimă oră pentru o chitară de top. Indiferent dacă jucați cu tonuri cristaline curate sau distorsiuni groase, saturate, JS22 SC Monarkh păstrează cu ușurință orice stil de joc pe care îl puteți arunca. Ideal pentru metalul modern, acest instrument este complementul ideal al muzicii tale, la fel de creativ ca și jocul tău. Două pickups de la Jack® High Output în gât și în pozițiile centrale oferă un ton clar, cu o grosime de circumferință necesară pentru stilurile actuale. Tonul clar și clar al pickup-urilor este redat printr-un comutator de preluare în trei poziții, împreună cu comenzile tonului master, pentru un sunet versatil care se potrivește cu orice situație de joc, tăind printr-o mixtură groasă pentru a evidenția jocul. Conceput pentru a juca flexibil, flancul de rază de 12 "-16" este curbat pentru a acționa ușor în coardă lângă piuliță, aplatizându-se pentru a juca fumatul fără a se teme de fretting în timpul curbelor. Podul compensat cu raza mixtă Jackson® se potrivește perfect razei fusului pentru o acționare precisă a șirului și o distanțare între ele, în timp ce acordurile rămân în ton în sus și în jos pe întreaga lungime a gâtului. Când conectați un Jackson, conectați o legendă. Timp de peste trei decenii, chitara noastră a alimentat revoluțiile muzicale, stabilind treptele cu focul jocului. Marginea sângerândă a tehnologiei de chitară, JS22 SC Monarkh este o adăugare sterlină la orice colecție de chitări - puternică și superbă, cu controale ușor de operat, care nu vă împiedică să vă jucați în timp ce vă deblocați cele mai bune. Finisaj: Satin negru.

Pentru o descriere suplimentară a produsului, vă rugăm să selectați englaza ca limbă de afișare.

Parametrii și specificații

Țară

Ţara de fabricaţie

China


Accesorii recomandate

Evaluări

4,33 / 5

Pe baza numărului de evaluări: 2

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0

Toate recenziile provin de la clienți verificați, care au cumpărat produsul de la noi în trecut.

J

Jose Eliezer M.

pt flag

Portugalia

14.05.2017

Pelo custo é uma boa guitarra. O defeito maior é no "nut", plástico de baixa qualidade e com espaçamento entre a E e a A diferente das demais cordas. O som é bom e versátil, ela é leve, boa ação e intonação, apesar de ser mais fácil de desafinar que uma Gibson (considerando que ela custa 7x menos que uma Les Paul Studio)

Tradus automat

Această evaluare nu poate fi tradusă.
J

Jose Eliezer M.

pt flag

Portugalia

18.04.2017

Comprei recentemente e gostei do produto. Uma guitarra de corpo leve, braço fácil de tocar, os captadores com qualidade mais do suficiente para metal, rock, blues, mas com bons sons limpos também, nem perderia dinheiro pensando em trocá-los. Único defeito mais grave e que não é difícil de um técnico mudar é o "string nut", ele espaça a corda E da A um pouco mais do que nos demais intervalos das cordas. Olhei fotos na internet e outras eram assim também. Mas é um instrumentos que dá pra fazer shows e gravar.

Tradus automat

Această evaluare nu poate fi tradusă.