Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

UVEX Ultra Dark Slate Orange 59-62 cm Cască schi

5
Ultra-elegant, ultra-sigur. Casca UVEX Ultra ocupă o clasă proprie. Construcția sa hibridă combină ceea ce este mai bun din două lumi - tehnologie și design. Carcasa lucioasă in-mould este ultra-ușoară, în timp ce carcasa mată garantează stilul...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Cască schi UVEX Ultra Dark Slate Orange 59-62 cm Cască schi

UVEX Ultra Dark Slate Orange 59-62 cm Cască schi

Alege o alternativă (4)

Cod produs: S5662483007 | ID: 373289

UVEX Ultra Dark Slate Orange 59-62 cm Cască schi

Ultra-elegant, ultra-sigur. Casca UVEX Ultra ocupă o clasă proprie. Construcția sa hibridă combină ceea ce este mai bun din două lumi - tehnologie și design. Carcasa lucioasă in-mould este ultra-ușoară, în timp ce carcasa mată garantează stilul maxim și rezistența la impact. Un sistem de ventilație reglabil în mod activ, căptușeala funcțională și sistemul de montare IAS asigură un confort maxim în orice moment.

 Orificiile de închidere asigură o ventilație perfectă a capului. Căptușeala interioară antialergică este detașabilă și poate fi spălată. Datorită sistemului monomatic, fixarea curelelor de cască prin simpla apăsare a unui buton este simplă, rapidă și sigură. Cu sistemul IAS fit, puteți ajusta dimensiunea căștii, astfel încât să stea ferm și confortabil pe cap.

Hibrid:
Tehnologia hibridă combină tehnologia inmould și hardshell. Casca constă dintr-o carcasă exterioară dură (ABS) și un strat interior EPS. O combinație eficientă de siguranță face casca rezistentă la impacturile externe, iar stratul interior le absoarbe. Marginea inferioară exterioară este protejată de un strat de policarbonat (PC).
IAS:
Sistemul sofisticat IAS oferă ajustarea optimă a dimensiunii căștii la diferite dimensiuni și forme ale capului prin simpla rotire a roții de reglare. Spațiul din cască se adaptează la perimetrul capului.
Suport bandă:
Căștile Uvex oferă un confort mai mare chiar și în cele mai mici detalii: suportul de ochelari integrat asigură o prindere fermă a căștii în orice situație.
Căptușeală detașabilă:
Căptușeala Uvex absoarbe excesul de umiditate, este antialergenică și ușor de îndepărtat pentru curățare.
Sistem de aerisire:
Conductele de ventilație special concepute aspiră aer proaspăt și disipă aerul cald. Acest lucru previne acumularea neplăcută de căldură în cască.
FAS:
FAS este un sistem de adaptare rapidă care formează o rețea de curele ancorate în interiorul căștii. Permite o ținere mai dură și mai sigură a căștii pe cap


Monomatic:
Monomatic vă permite să fixați sau să dezlipiți confortabil și rapid cureaua de cască printr-o simplă apăsare de buton cu o singură mână.
PC:
Policarbonat - material exterior al învelișului căștii. Este utilizat în tehnologia de fabricare: stratul EPS injectat direct în carcasa exterioară a PC-ului formează o unitate solidă, solidă și rezistentă la impactul punctelor. Materialul PC-ului este dur și tare, foarte rezistent la rupere.
ABS:
Material exterior al carcasei căștii. ABS (acrilonitril-butadien-stiren) este un material plastic relativ nou, extrem de puternic și dur, cu rezistență ridicată la impacturile de presiune, propagarea fisurilor și abraziunea chiar și la temperaturi scăzute. Rezistență bună la influențele atmosferice și radiațiile UV. Conductivitatea termică redusă (nu necesită izolație) îl face adecvat pentru utilizare în condiții de frig.
EPS:
Materialul  interior al căștii.
Materialul de protecție EPS conține camere de aer microscopice care absorb efectiv forțele de impact la cădere. Stratul EPS este injectat direct în învelișul exterior al căștii. Se formează o unitate monolitică care protejează capul de impact și îl amortizează.

Parametrii și specificații

Potrivire

Gen

Grupă de vârstă

Sezon


Mărimea

Mărime

59-62 cm


Funcții

Ventilație

Intercom

Nu


Proprietăți

Culoare conform producătorului

Dark Slate Orange

Pregătit pentru Intercom

Nu

Modelul anului


Material

Material

ABS


Dimensiuni și greutate

Dimensiune reglabil

Da


Țară

Ţara de fabricaţie

Germania


Accesorii recomandate

Evaluări

5 / 5

Pe baza numărului de evaluări: 3

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0

Toate recenziile provin de la clienți verificați, care au cumpărat produsul de la noi în trecut.

P

Přemysl B.

cz Steagul

Republica Cehă

05.03.2023

M

Milena H.

cz Steagul

Republica Cehă

02.02.2023

A

Antoni T.

pl Steagul

Polonia

22.01.2022

Super

Tradus automat

Această evaluare nu poate fi tradusă.