Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

UVEX Slider FM Ochelari pentru schi

Dublați-vă distracția pe zăpadă: uvex slider FM este noul ochelar de schi pentru copii, iar obiectivul său complet oglindă garantează un aspect răcoros. Noul glisor uvex garantează că tinerii vor arăta cool. Obiectivul cu oglindă completă arată...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Ochelari pentru schi UVEX Slider FM Ochelari pentru schi

UVEX Slider FM Ochelari pentru schi

Alege o alternativă (4)

Cod produs: S5500267030 | ID: 373247

UVEX Slider FM Ochelari pentru schi

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Dublați-vă distracția pe zăpadă: uvex slider FM este noul ochelar de schi pentru copii, iar obiectivul său complet oglindă garantează un aspect răcoros. Noul glisor uvex garantează că tinerii vor arăta cool. Obiectivul cu oglindă completă arată excelent la școala de schi junior și, datorită celor două lentile (unul direct în spatele celuilalt), protejează în mod fiabil împotriva razelor UCA, UVB și UVC dăunătoare. Un câmp vizual larg și tehnologia uvex supravision®, astfel încât chiar și cei mai tineri schiori au întotdeauna cea mai bună viziune fără ceață .

Ochelari de schi rezistenți la rupere:
Uvex garantează protecția maximă a ochilor în orice moment: lentile din policarbonat special fabricate, care îndeplinesc standardul pentru ochelarii de schi și de siguranță. În timpul testării, au fost testați rezistența la bile de oțel de 6 mm care zboară cu o viteză de 162 km / h. Fără să se rupă. Pentru protecție maximă.

Oglindă completă FM:
Tehnologia de reflecție excelează în design și funcționalitate. Lentila acoperită cu 18 straturi de film are un efect imagistic și, în plus, protejează împotriva radiațiilor infraroșii cu o lungime de undă de la 780 nm la 1000 nm. Pigmenții speciali din lentila polimerică activează un filtru care elimină și absoarbe această radiație. Sarcina termică este semnificativ redusă, reducând astfel deshidratarea și oboseala ochilor - prevenind ceața cenușie.

Lasergold lite LGL:
Obiectivul cu laser este îmbunătățirea curbelor terenului și luminează culorile din împrejurimi. Folosește lentile galbene și portocalii strălucitoare.

Ochelari de schi Supravision®:
Strat anti-ceață.
Tehnologia unică uvex [supravision®] oferă o rezistență extremă la zgârieturi la exteriorul obiectivului și protecție continuă împotriva înfundării din interior.

Ochelari de protecție UV:
Filtrele absorbante UV încorporate în material protejează 100% retina ochiului de deteriorarea UV până la 400 nm. Toate ochelarii uvex oferă protecție 100% UVA, UVB și UVC.

Lentilă dublă cilindrică:
Lentilele duble cilindrice oferă protecție împotriva radiațiilor UV și a deteriorării mecanice. Decalajul dintre ochelari mărește rezistența la ceață. Curbură orizontală pentru un câmp vizual mai larg.

OTG (peste pahare):
Construcția cadrului este adaptată la purtarea ochelarilor de vedere sub aceste ochelari. Decupajele speciale din cadru și un design mai mare al ochelarilor permit purtarea ochelarilor fără a provoca presiune sau disconfort.

Kit de bază:
- spumă simplă pentru față
- membrană de spumă
- curea elastica din cauciuc cu lungime reglabila

Parametrii și specificații

Potrivire

Grupă de vârstă


Mărimea

Mărime

S


Funcții

Tipul de activitate


Proprietăți

Polarizați

Nu

Forma lentilei


Cadru

Tip de rame

Culoare ramei (conform producătorului)

Applegreen


Lentile

Lentila culoare (conform producătorului)

Mirror Green

Categoria lentilelor

S3

Lentila de schimb inclusa in pachet

Nu


Material

Material


Țară

Ţara de fabricaţie

Germania


Accesorii recomandate