Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

UVEX Primo Gri 55-59 cm Cască schi

5
Uvex primo a fost dezvoltat cu scopul de a realiza o cască de schi care să poată face față multor cerințe diferite, asigurând în același timp siguranță maximă. Construcția cască dură, cu carcasă exterioară turnată prin injecție și carcasă...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Cască schi UVEX Primo Gri 55-59 cm Cască schi

UVEX Primo Gri 55-59 cm Cască schi

Alege o alternativă (4)

Cod produs: S5662275105 | ID: 373269

UVEX Primo Gri 55-59 cm Cască schi

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Uvex primo a fost dezvoltat cu scopul de a realiza o cască de schi care să poată face față multor cerințe diferite, asigurând în același timp siguranță maximă. Construcția cască dură, cu carcasă exterioară turnată prin injecție și carcasă interioară EPS, este o combinație de siguranță extrem de eficientă: rezistentă la impact la exterior, absorbantă a șocurilor și izolantă la interior. În zilele calde, la fel ca și zilele reci, temperatura din cască este reglată automat. Deschiderile active ale sistemului de ventilație încorporat asigură o alimentare continuă, fără curenți, de aer proaspăt non-stop. Pentru un confort mai mare, ventilația îmbunătățită în partea de sus a capului garantează un cap rece, chiar și la temperaturi calde de primăvară.

Deoarece potrivirea este foarte importantă în uvex primo, uvex a dezvoltat o căptușeală: modelarea căptușelii antialergenice ca o glugă, pentru a crea o conexiune perfectă între cap și învelișul exterior. Adaptarea personalizată la fiecare formă, lățime și înălțime a capului este realizată cu sistemul IAS 3D. tampoanele pentru urechi uvex păstrează urechile calde și protejate pe pante, dar oferă totuși o percepție completă a sunetului. Căptușeala și căptușelile pentru urechi uvex primo sunt special concepute pentru a se potrivi culorii exterioare: modelele pentru femei combină un aspect elegant din metal cu blana artificială pufoasă, iar schiorii tineri și sportivi vor fi încântați de detalii și urechi colorate.

Hardshell:
Casca constă dintr-o carcasă exterioară dură și un strat interior EPS. O combinație eficientă de siguranță face casca rezistentă la impacturile externe, iar stratul interior le absoarbe. Pentru siguranță maximă și confort maxim.

IAS 3D:
Sistemul sofisticat IAS 3D oferă ajustarea optimă a dimensiunii căștii la diferite dimensiuni și forme ale capului prin simpla rotire a roții de reglare. Spațiul din cască se adaptează la înălțimea și circumferința capului.

Căptușeală detașabilă:
Căptușeala uvexă absoarbe excesul de umiditate, este antialergenică și ușor de îndepărtat pentru curățare.

FAS:
FAS este un sistem de adaptare rapidă care formează o rețea de curele ancorate în interiorul căștii. Permite o ținere mai dură și mai sigură a căștii pe cap.

Monomatic:
Monomatic umožňuje pohodlné a rýchle zapnutie alebo odopnutie popruhu prilby jednoduchým stlačením tlačidla jednou rukou.

ABS:
Material exterior al carcasei coifului. ABS (acrilonitril-butadien-stiren) este un material plastic relativ nou, extrem de puternic și dur, cu rezistență ridicată la impacturile de presiune, propagarea fisurilor și abraziunea chiar și la temperaturi scăzute. Rezistență bună la influențele atmosferice și radiațiile UV. Conductivitatea termică redusă (nu necesită izolație) îl face adecvat pentru utilizare în condiții de frig.

Pentru o descriere suplimentară a produsului, vă rugăm să selectați englaza ca limbă de afișare.

Parametrii și specificații

Potrivire

Gen

Grupă de vârstă

Sezon


Mărimea

Mărime

55-59 cm


Funcții

Ventilație

Intercom

Nu


Proprietăți

Culoare conform producătorului

Gri

Pregătit pentru Intercom

Da

Modelul anului


Material

Material

ABS


Dimensiuni și greutate

Dimensiune reglabil

Da


Țară

Ţara de fabricaţie

Germania


Accesorii recomandate

Evaluări

5 / 5

Pe baza numărului de evaluări: 3

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0

Toate recenziile provin de la clienți verificați, care au cumpărat produsul de la noi în trecut.

P

Petr H.

cz Steagul

Republica Cehă

04.02.2022

Supr, praktická, dobře se nasazuje i přes brýle. dobře sedí, uši v teple ale slyšet je přes to lépe než jsem čekal, doporučuji.

Tradus automat

Această evaluare nu poate fi tradusă.
J

Jevgenijs S.

lv Steagul

Letonia

14.01.2022

J

Jana T.

cz Steagul

Republica Cehă

04.01.2022

Spokojenost s helmou, vizualne pouzity kvalitni materialy.

Tradus automat

Această evaluare nu poate fi tradusă.