Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

UVEX Legend Red Mat 55-59 cm Cască schi

Allmountain redefinit: Casca ultra-ușoară, fabricată în Germania, uvex, cu cască dură, impresionează prin designul său izbitor de pilot heli și un sistem inteligent de management al ventilației de înaltă tehnologie. Cu sistemul său 3D IAS, este...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Cască schi UVEX Legend Red Mat 55-59 cm Cască schi

UVEX Legend Red Mat 55-59 cm Cască schi

Alege o alternativă (4)

Cod produs: S5662464005 | ID: 373281

UVEX Legend Red Mat 55-59 cm Cască schi

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Allmountain redefinit: Casca ultra-ușoară, fabricată în Germania, uvex, cu cască dură, impresionează prin designul său izbitor de pilot heli și un sistem inteligent de management al ventilației de înaltă tehnologie. Cu sistemul său 3D IAS, este perfect ajustabil pe înălțime și lățime. Interiorul Smart-Padded oferă un confort suplimentar. Cel mai tare echipament pentru cele mai tari călătorii.

Legenda uvexă stabilește standarde. Impresionează nu numai prin protecția fără compromisuri față de construcția sa inovatoare, dar mai ales prin confortul său de neegalat pentru purtător, împreună cu un aspect sportiv dinamic, în cele mai sălbatice culori de tendință. Sistemul său de ventilație ingenios poate fi reglat manual și asigură astfel un climat perfect pentru cască, atât pe pârtie, cât și în afara ei.

Cu reglarea dimensiunii 3D IAS, casca se adaptează perfect pentru a se potrivi oricărui cap atât din punct de vedere al lățimii, cât și al înălțimii. Oferă o măsură suplimentară de confort sunt pernele din cască și dispozitivul de fixare monomatic, care pot fi deschise și închise cu o singură mână - chiar și cu mănuși.

Legenda uvex este cu siguranță la înălțimea numelui său în ceea ce privește aspectul, în timp ce designul este orientat către funcționalități sofisticate tehnic. Sistemul său de ventilație inovator este caracteristica dominantă, cu inspirație suplimentară provenind din detaliile puriste. Completând acest aspect de înaltă tehnologie sunt culorile în tendință.

Hardshell:
Casca constă dintr-o carcasă exterioară dură și un strat interior EPS. O combinație eficientă de siguranță face casca rezistentă la impacturile externe, iar stratul interior le absoarbe. Pentru siguranță maximă și confort maxim.

IAS 3D:
Sistemul sofisticat IAS 3D oferă ajustarea optimă a dimensiunii căștii la diferite dimensiuni și forme ale capului prin simpla rotire a roții de reglare. Spațiul din cască se adaptează la înălțimea și circumferința capului.

Căptușeală detașabilă:
Căptușeala uvexă absoarbe excesul de umiditate, este antialergenică și ușor de îndepărtat pentru curățare.

FAS:
FAS este un sistem de adaptare rapidă care formează o rețea de curele ancorate în interiorul căștii. Permite o ținere mai dură și mai sigură a căștii pe cap.

Monomatic:
Monomatic umožňuje pohodlné a rýchle zapnutie alebo odopnutie popruhu prilby jednoduchým stlačením tlačidla jednou rukou.

ABS:
Material exterior al carcasei coifului. ABS (acrilonitril-butadien-stiren) este un material plastic relativ nou, extrem de puternic și dur, cu rezistență ridicată la impacturile de presiune, propagarea fisurilor și abraziunea chiar și la temperaturi scăzute. Rezistență bună la influențele atmosferice și radiațiile UV. Conductivitatea termică redusă (nu necesită izolație) îl face adecvat pentru utilizare în condiții de frig.

Pentru o descriere suplimentară a produsului, vă rugăm să selectați englaza ca limbă de afișare.

Parametrii și specificații

Potrivire

Gen

Grupă de vârstă

Sezon


Mărimea

Mărime

55-59 cm


Funcții

Ventilație

Intercom

Nu


Proprietăți

Culoare conform producătorului

Red Mat

Pregătit pentru Intercom

Da


Material

Material

ABS


Dimensiuni și greutate

Dimensiune reglabil

Da


Țară

Ţara de fabricaţie

Germania


Accesorii recomandate