Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

UVEX Hlmt 700 Visor Negru Mat 52-55 cm Cască schi

Designerii de la uvex au dezvoltat un cadru de vizor care se potrivește cu designul aerodinamic al căștii, fără a compromite câmpul vizual. Un vizor cu oglindă Litemirror, cu ventilație încorporată și acoperire anti-ceață, oferă o viziune super...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Cască schi UVEX Hlmt 700 Visor Negru Mat 52-55 cm Cască schi

UVEX Hlmt 700 Visor Negru Mat 52-55 cm Cască schi

Alege o alternativă (4)

Cod produs: S5662372003 | ID: 373253

UVEX Hlmt 700 Visor Negru Mat 52-55 cm Cască schi

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Designerii de la uvex au dezvoltat un cadru de vizor care se potrivește cu designul aerodinamic al căștii, fără a compromite câmpul vizual. Un vizor cu oglindă Litemirror, cu ventilație încorporată și acoperire anti-ceață, oferă o viziune super clară, pe tot parcursul zilei. Cadrul vizierei îi conferă stabilitate sporită și creează o etanșare perfectă în jurul căștii și al feței, astfel încât să puteți lua rămas bun de la curenți. Sistemul 3D IAS creează o potrivire individuală pe cap.

Inmatriculare:
Tehnologia a injectat stratul de spumă direct în carcasa exterioară tare. PC-ul / policarbonatul este materialul utilizat la producerea învelișului căștii. Carcasa din policarbonat este fixată ferm de materialul interior EPS. Materialul EPS este injectat direct în stratul superior din policarbonat pentru a forma o unitate integrală. Unitatea monolitică absoarbe impacturile punctuale asupra unui obiect ascuțit, iar forța aplicată pe cască se extinde pe întreaga sa suprafață, astfel încât capul este perfect protejat.

IAS 3D:
Sistemul sofisticat IAS 3D oferă ajustarea optimă a dimensiunii căștii la diferite dimensiuni și forme ale capului prin simpla rotire a roții de reglare. Spațiul din cască se adaptează la înălțimea și circumferința capului.

Căptușeală detașabilă:
Căptușeala uvexă absoarbe excesul de umiditate, este antialergenică și ușor de îndepărtat pentru curățare.

Sistem de aerisire:
Conductele de ventilație special concepute aspiră aer proaspăt și disipă aerul cald. Acest lucru previne acumularea neplăcută de căldură în cască.

PC:
Policarbonat - material exterior al învelișului căștii. Este utilizat în tehnologia cască: stratul EPS injectat direct în carcasa exterioară a PC-ului formează o unitate solidă, solidă și rezistentă la impactul punctelor. Materialul PC-ului este dur și dur, foarte rezistent la rupere.

EPS:
Cască din material interior.
Materialul de protecție EPS conține camere de aer microscopice care absorb efectiv forțele de impact la cădere. Stratul EPS este injectat direct în învelișul exterior al căștii. Se formează o unitate monolitică care protejează capul de impact și îl amortizează.

Parametrii și specificații

Potrivire

Gen

Grupă de vârstă

Sezon


Mărimea

Mărime

52-55 cm


Funcții

Ventilație

Intercom

Nu


Proprietăți

Culoare conform producătorului

Negru Mat

Pregătit pentru Intercom

Da


Material

Material

ABS


Dimensiuni și greutate

Dimensiune reglabil

Da


Țară

Ţara de fabricaţie

Germania


Accesorii recomandate