Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

UVEX Compact FM Mimose Mat/Mirror Orange Ochelari pentru schi

Goggles uvex compact FM vine cu un design larg și un cadru extrem de îngust , care creează un câmp vizual extra-larg. Puteți vedea și mai multe împrejurimi, mai detaliat. Perfect pentru cele mai abrupte coborâri sau o alergare prin parc. Sistemul...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Ochelari pentru schi UVEX Compact FM Mimose Mat/Mirror Orange Ochelari pentru schi

UVEX Compact FM Mimose Mat/Mirror Orange Ochelari pentru schi

Alege o alternativă (4)

Cod produs: S5501306030 | ID: 373218

UVEX Compact FM Mimose Mat/Mirror Orange Ochelari pentru schi

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Goggles uvex compact FM vine cu un design larg și un cadru extrem de îngust , care creează un câmp vizual extra-larg. Puteți vedea și mai multe împrejurimi, mai detaliat. Perfect pentru cele mai abrupte coborâri sau o alergare prin parc.

Sistemul special de legătură pe cadru înseamnă că uvex compact FM stă ferm, dar confortabil, pe față. Se potrivește perfect în cască, pentru mai mult confort, libertate de mișcare și aerodinamică îmbunătățită. Obiectivul cu oglindă completă reduce strălucirea distractivă, protejează de lumina puternică a soarelui și creează o declarație de stil puternică. Obiectivul modelat prin injecție, decent, oferă o vedere fără distorsiuni . Pentru o protecție de lungă durată fără ceață , obiectivul este acoperit cu tehnologia uvex supravision®.

Ochelari de schi rezistenți la rupere:
Uvex garantează protecția maximă a ochilor în orice moment: lentile din policarbonat special fabricate, care îndeplinesc standardul pentru ochelarii de schi și de siguranță. În timpul testării, au fost testați rezistența la bile de oțel de 6 mm care zboară cu o viteză de 162 km / h. Fără să se rupă. Pentru protecție maximă.

Ochelari de schi cu tehnologie lentilă decentă:
În ciuda curburii obiectivului, ochelarii de protecție garantează o vedere 100% distorsionată.

Oglindă completă FM:
Tehnologia de reflecție excelează în design și funcționalitate. Lentila acoperită cu 18 straturi de film are un efect imagistic și, în plus, protejează împotriva radiațiilor infraroșii cu o lungime de undă de la 780 nm la 1000 nm. Pigmenții speciali din lentila polimerică activează un filtru care elimină și absoarbe această radiație. Sarcina termică este semnificativ redusă, reducând astfel deshidratarea și oboseala ochilor - prevenind ceața cenușie.

Ochelari de schi Supravision®:
Strat anti-ceață
Tehnologia unică uvex [supravision®] oferă o rezistență extremă la zgârieturi la exteriorul obiectivului și protecție continuă împotriva înfundării din interior.

Ochelari de protecție UV:
Filtrele absorbante UV încorporate în material protejează 100% retina ochiului de deteriorarea UV până la 400 nm. Toate ochelarii uvex oferă protecție 100% UVA, UVB și UVC.

Lentilă sferică dublă:
Lentilele duble din policarbonat oferă protecție împotriva radiațiilor UV și a deteriorării mecanice. Decalajul dintre ochelari mărește rezistența la ceață. Curbură verticală și orizontală pentru un câmp vizual mai larg.

Set extins:
- spuma fata de velur
- membrana climatică
- curea de ochelari din cauciuc cu silicon

Parametrii și specificații

Potrivire

Grupă de vârstă

Gen

Sezon


Mărimea

Mărime

M


Funcții

Tipul de activitate


Proprietăți

Polarizați

Nu

Forma lentilei


Cadru

Tip de rame

Culoare ramei (conform producătorului)

Mimose Mat


Lentile

Lentila culoare (conform producătorului)

Mirror Orange

Categoria lentilelor

S2

Lentila de schimb inclusa in pachet

Nu


Material

Material


Dimensiuni și greutate

Lățimea lentilei

208 mm

Inaltime lentila


Țară

Ţara de fabricaţie

Germania


Accesorii recomandate