Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

TaylorMade SIM2 Ti Mâna dreaptă 15° Rigid Crosă de golf - woods

Am scăzut CG pentru a vă duce mai sus Când am readus V Steel ™ și l-am combinat cu SIM, scopul nostru a fost simplu. Cel mai mic CG din orice fairway pe care l-am creat vreodată. În 2021, am scăzut din nou. Cu un CG redus, îl puteți lansa mai sus...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Crosă de golf - woods TaylorMade SIM2 Ti Mâna dreaptă 15° Rigid Crosă de golf - woods

TaylorMade SIM2 Ti Mâna dreaptă 15° Rigid Crosă de golf - woods

Alege o alternativă (4)

Cod produs: N7362809 | ID: 419426

TaylorMade SIM2 Ti Mâna dreaptă 15° Rigid Crosă de golf - woods

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Am scăzut CG pentru a vă duce mai sus

Când am readus V Steel ™ și l-am combinat cu SIM, scopul nostru a fost simplu. Cel mai mic CG din orice fairway pe care l-am creat vreodată. În 2021, am scăzut din nou. Cu un CG redus, îl puteți lansa mai sus cu SIM2 Titanium.

AȘTEPȚAȚI-VĂ LANCAREA MAI MARE

Construcția multi-material și distribuția eficientă a greutății pe talpa clubului oferă CG ultra-redus pentru distanța explozivă, un zbor cu minge de lansare ridicat și rotire redusă.

VERSATILITATE PE TEE & OFF DE LA TURF

V Steel ™ este un clasic modern. Distribuția rafinată a greutății oferă iertare sporită, menținând în același timp proprietăți optime de lansare. Rămâne fidel patrimoniului său prin reducerea frecării la impact pentru îmbunătățirea interacțiunii gazonului și a versatilității.

CLĂDIREA PE CEL MAI BUN

Am luat toate elementele care au făcut din SIM fairway un lider în distanță și am adăugat un nou nivel de iertare. Distribuția îmbunătățită a greutății oferă proiecție CG precisă pentru proprietăți MOI și lansare îmbunătățite. Un cap mai compact de 170cc mărește lucrabilitatea și îi oferă o privire preferată de tur la adresa.

CALEA PENTRU DISTANȚĂ ȘI EXACTITATE

Materiale premium pentru performanțe premium. Ultra-puternic, dar flexibil ZATECH Titanium permite o lansare mai fierbinte și atunci când este asociat cu Twist Face®, curbura corectivă a feței concepută pentru a oferi tuturor fotografii mai drepte la lovituri greșite, aștepta o distanță și o precizie mai bune.

V Steel cu Ultra-Low CG

Masa din talpa grea de 80 g V Steel ™ a fost redistribuită pentru o iertare sporită, îmbunătățind totodată interacțiunea și versatilitatea gazonului. O formă inspirată de turul de 170cc menține proprietăți CG reduse pentru distanța explozivă, lansare mare și rotire redusă.

ZATECH Titan cu Twist Face®

Titanul ultra-puternic permite viteze de minge incredibil de rapide, proiectate pentru performanțe fără precedent, în timp ce Twist Face depășește tendințele inerente ale jucătorilor de golf la lovituri greșite pentru fotografii mai drepte.

Construcție multi-material

O coroană ultraligeră din carbon, corpul din titan și talpa din oțel creează un design al capului care combină performanțe scăzute ale CG cu iertare MOI ridicată.

Buzunar de viteză prin slot

Thru-Slot Speed Pocket ™ oferă o flexibilitate sporită a feței, menținerea vitezei și a distanței mingii, în special la loviturile feței joase.

Manșon reglabil pentru mansardă

Oferind +/- 2 ° de reglabilitate la mansardă și personalizare pentru a optimiza clubul pentru traiectoria fiecărui jucător de golf și preferințele unghiului de față.

Parametrii și specificații

Potrivire

Gen

Grupă de vârstă


Proprietăți

Mână preferată

Flex

Model de shaft

Ajustabilitate

Nu


Accesorii

Loft Angle


Țară

Ţara de fabricaţie

China


Accesorii recomandate