Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

TaylorMade SIM2 Max Mâna dreaptă 12° Slab Crosă de golf - driver

5
RECONSTRUIT PENTRU AȚI PUTEA ÎNCHEIA Mai întâi am remodelat șoferul, apoi l-am reconstruit. Reconstruiți complet șoferul de la capăt pentru a vă oferi atât iertare, cât și distanță. Mergeți mai departe, cutia pentru tee este a dvs. Luați-vă...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Crosă de golf - driver TaylorMade SIM2 Max Mâna dreaptă 12° Slab Crosă de golf - driver

TaylorMade SIM2 Max Mâna dreaptă 12° Slab Crosă de golf - driver

Alege o alternativă (4)

Cod produs: N7363505 | ID: 419424

TaylorMade SIM2 Max Mâna dreaptă 12° Slab Crosă de golf - driver

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

RECONSTRUIT PENTRU AȚI PUTEA ÎNCHEIA

Mai întâi am remodelat șoferul, apoi l-am reconstruit. Reconstruiți complet șoferul de la capăt pentru a vă oferi atât iertare, cât și distanță. Mergeți mai departe, cutia pentru tee este a dvs. Luați-vă departe.

MAI MULTE PUTERE, MAI Deseori

Construcția inelului forjat este cheia pentru deblocarea unei noi dimensiuni a distanței și a iertării optime cu SIM2 Max • D. Fabricat dintr-un aluminiu ușor și de înaltă rezistență, măcinat cu precizie, acesta unește componentele critice ale capului șoferului într-o forță singulară. Formând un șofer construit pentru iertare și putere, conceput pentru a vă oferi încrederea de a face orice tee shot.

DESENĂ FĂRĂ COMPROMIS

Șoferii tradiționali la egalitate vin cu un compromis, sacrificând iertarea pentru zborul cu mingea de la stânga la dreapta. Am călătorit dincolo de tradiție pentru a vă oferi iertare și zborul cu mingea de care aveți nevoie. SIM2 Max • D reconstruit prezintă un generator de inerție repoziționat, care este mai aproape de călcâi, încurajând un CG cu toc redus și înapoi pentru mai multă iertare. Rezultatul final, un driver cu tendințe de remiză fără compromisuri.

FORMAT PENTRU AERO

Bazându-se pe performanțele revoluționare ale Shape In Motion, SIM2 Max • D are un nou generator de inerție format din talpa sa din carbon cu 9 straturi. Panoul ușor este înclinat strategic pentru a îmbunătăți aerodinamica în cea mai critică fază a leagănului pentru viteze mai mari ale capului clubului. Am mutat greutate suplimentară în spatele clubului pentru a încuraja MOI mai ridicat și proprietăți optime de lansare.

FAȚA VITEZEI ȘI IERTARII

Cupa din spate măcinată este fabricată din titan de înaltă rezistență pentru a încuraja viteza rapidă a mingii. Frezarea internă variază în funcție de grosimea feței și identifică performanța acolo unde jucătorii de golf au cea mai mare nevoie de aceasta, făcând loc unui loc dulce optimizat inteligent care acoperă cele mai frecvente zone de impact. Un nou port de injecție a vitezei de la picior ne permite să calibrăm mai eficient fiecare cap individual la pragul limitei maxime legale a vitezei mingii, în timp ce Twist Face® continuă să ajute toți jucătorii de golf să găsească mai multe fairways.

Construcție inel forjat

Forjat dintr-un aluminiu ușor și de înaltă rezistență, care este frezat la o formă exigentă, Forged Ring Construction unește o greutate spate masivă, o talpă completă din carbon, coroana și fața cupei din spate. Crearea unui driver care să inspire încredere conceput pentru stabilitate sporită și iertare.

Generator de inerție SIM

Generatorul de inerție asimetric este conceput pentru a oferi o viteză mai mare a capului clubului prin geometrie avansată și analize aerodinamice. O talpă din carbon ușoară completă permite redistribuirea masei pentru un CG mai profund și o iertare sporită.

Proiectare Draw-Bias

Adesea, modelele standard de draw-bias promovează un zbor cu mingea de la dreapta la stânga în detrimentul iertării. Reconstruind capul șoferului și mutând Generatorul de inerție asimetric mai aproape de călcâi, suntem capabili să menținem iertarea în timp ce îmbunătățim părtinirea la tragere.

Față de răsucire injectată cu viteză

Speed Injected Twist Face îmbunătățește viteza mingii prin calibrarea fiecărui cap până la pragul limitei legale de viteză, cu o curbură corectivă a feței, protejând, de asemenea, împotriva loviturilor greșite ale călcâiului și degetelor.

Buzunar de viteză prin slot

Designul nostru cel mai flexibil Speed Pocket ™ este conceput pentru a maximiza viteza mingii și pentru a produce iertare suplimentară la loviturile la față joasă.

Ponderarea în masă divizată

Cu o greutate TPS pe talpa clubului și 16 grame de oțel în spate, acest element de design promovează iertarea îmbunătățită și proprietățile de rotire, permițând în același timp greutăți precise de oscilare a țintei în timpul asamblării personalizate.

Parametrii și specificații

Potrivire

Grupă de vârstă


Proprietăți

Mână preferată

Loft Angle

Flex

Ajustabilitate

Da

Model de shaft


Dimensiuni și greutate

Volumul


Țară

Ţara de fabricaţie

China


Accesorii recomandate

Evaluări

5 / 5

Pe baza numărului de evaluări: 1

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Toate recenziile provin de la clienți verificați, care au cumpărat produsul de la noi în trecut.

H

Heureka.cz

cz Steagul

Republica Cehă

13.05.2021

Doporučuje produkt

Plusy: Kamarádi hned po prvním drive :)

Tradus automat

Această evaluare nu poate fi tradusă.