Roland AIRA TR-8

Module de sunet și samplere | Cod produs: TR-8 | ID: 214236

Seturi la preț redus care conțin acest produs

Roland AIRA TR-8
Decksaver Roland Aira TR-8 cover

Roland AIRA TR-8

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Mașină de tambur din seria TR care oferă o reproducere completă a mașinilor ritmice clasice TR-808 și TR-909, bazate pe foi de specificații originale de proiectare și analiză detaliată a circuitelor analogice a multor mașini originale TR și o varietate de caracteristici îmbunătățite și adăugate. Tehnologia sa de comportament analogic (ACB) permite analize parțiale și recreare fidelă a tonalității și comportamentului, în timp ce un sequencer autentic în 16 etape, cu comportament fidel TR-REC, oferă variații de tip A și B, capacitatea de a juca instrumente și de a înregistra la pași în timp real. Masina de tambur are de asemenea 16 seturi de 11 tipuri de instrumente (inclusiv kituri de vis personalizate care folosesc atât sunete TR-808 cât și TR-909), efecte de reverb și întârziere cu butoane dedicate, buton Tempo mare cu buton Tap Tempo Butoane de reglare fine și amestecare și controlul intensității funcției Accent cu ajutorul unui buton dedicat. De asemenea, permite crearea de șabloane real-time cu până la 32 de pași, cu ajustarea numărului de etape pe treaptă, precum și redarea în timp real a 4 tipuri diferite de role (8, 6, VARI 1, VARI 2) și randomizarea tiparului, în timp ce modurile Rec / Play au fost eliminate. Aparatul este echipat cu un LED cu 7 caractere, cu 4 caractere, cu 16 caractere per pas, cu LED-uri îndrăznețe, pline de culoare, două ieșiri analogice asignabile și ieșiri paralele pline prin USB pentru flexibilitate totală de amestecare. Dimensiuni 400 x 260 x 65 mm. Greutate: 1,9 kg.

Parametrii și specificații

Intrări

2x Line Jack 6,3mm TS

Ieşiri

1x Headphone Jack 6,3mm TRS, 4x Line Jack 6,3mm TS

Greutate

1,9 kg

Sequencer

Da

Accesorii incluse

Adapter, Manual

Baterie alimentată

Nu

USB MIDI

Da

USB to Device

Nu

USB to Host

Da

Ţara de fabricaţie

China

Cumpărați Roland AIRA TR-8 în set la preț redus.

SET cu accesorii la preț redus. Mai devreme sau mai târziu, veți avea nevoie de accesorii și consumabile. Cumpărați-le acum și economisiți bani și timp. În plus, puteți fi siguri că accesoriile din SET se vor potrivi instrumentului.

Punctaj bazat pe 1 recenzie utilizator:

3,50

Dețineți produsul Roland AIRA TR-8 sau ați avut ocazia să îl încercați?

Martin R.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
22-08-2014

O zicală spune că nimic nu este gratis. Dar să nu credeți pentru că, dacă comandați de minim 290lei, transportul este gratuit. Cu adevărat.

Ai găsit un preț mai bun decât al nostru? Într-adevăr? Trimite-ne un link și vom reduce imediat prețul.

Dorim să oferim cele mai bune prețuri. Află mai mult

Nu știm dacă există viața de apoi, dar suntem siguri că există viață de după cumpărături. La noi, puteți să returnați produsul achiziționat fără a da un motiv în termen de 30 de zile.

Nu vom cere nimic și vă vom trimite un alt produs în schimb sau vom returna banii. Tu decizi. Află mai mult

Chiar și cele mai bune produse pot da erori uneori. E neplăcut. Dar puteți fi sigur că vom elimina problema rapid și profesional.

Avem service-ul propriu, unde fiecare reparatie este o provocare.

Bună. Nu sunt un robot, dar am răspunsuri la toate întrebările despre viața, spațiul și resursele noastre.

Scrie-mi un e-mail, trimite-mi un mesaj pe chat sau sună-mă acum - vom vorbi un pic și îți voi oferi cel mai bun ajutor.

Linie gratuită (Luni - Vineri 9:00 - 17:00):
080 036 0359

Email:
romania@muziker.com

Contacte

© 2004-2019 Muziker | Roland AIRA TR-8
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză