KAT Percussion KT3 Digital Drum Set

Seturi de tobe electronice | Cod produs: KT3-EU-UK | ID: 213495

Ține minte

Acest produs nu se mai fabrică sau nu mai face parte din ofertă noastră.
Cauți o alternativă?

080 036 0359 Contactați-ne

KAT Percussion KT3 Digital Drum Set

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Set de tambur digital avansat, de înaltă performanță, din seria "kt", care reprezintă cele mai recente progrese ale KAT, și conține 11 tampoane pentru zone duale, 11 "și 9" cu pedale duble și batere Silent Strike, cimbal de 12 "cu zgomot dublu, cu ciocan, 14 cimbal cu jet de duel cu Bell Trigger și 12 cimbal de hi-hat cu o singură zonă. Toate tampoanele sunt ultra-sensibile pentru urmărirea dinamică naturală și extrem de silențioase, cu un rebound natural și un simt. Cimbalele de crash și ride sunt programabile independent. Modulul sofisticat kt3 oferă 550 de melodii pentru studio, cymbal, DJ, EFX și percuție, 70 seturi de tambururi (45 presetări din fabrică și 25 de seturi de utilizatori suplimentare), 100 de melodii încorporate și opțiuni de programare complete, inclusiv panning, ajustarea vocală individuală a vocii, reverb, controlul sensibilității pad-ului, curbele, volumul vocii individuale, alocarea notei MIDI, EQ-ul pe 3 benzi, ajustarea tempo-ului și multe altele. Dispune, de asemenea, de un mod de învățare pentru antrenament și de precizie, un sequencer integrat pentru înregistrare, o pistă de clic încorporată și o oprire programabilă automată de 30/60 de minute. Modulul este echipat cu panou cu buton tactil pentru editarea și revizuirea sunetelor, fără a lovi tampoane de kit și cu o placă de sunet generală MIDI. Drum kit oferă ieșire USB 2.0 / MIDI pentru utilizarea cu software de calculator, intrare audio de 1/8 "pentru conectarea cu CD / MP3 player sau alte dispozitive, două iesiri jack 1/4" pentru conectarea la sistemul PA sau consola de amestecare, 1/8 "Ieșire stereo pentru căști și două intrări pentru mufă de declanșare pentru adăugarea unui cilindru / cimbal suplimentar (nu este inclus) Kitul este configurat rapid și ușor cu trei brațe cu braț cuțit complet reglabile, cleme rack pre-poziționate, rabatabilă și anti-alunecare, care include o prindere de prindere pentru a asigura poziționarea precisă a plăcuței de prindere. Sunt incluse și cabluri de sârmă din sârmă pre-etichetate și legături Velcro potrivite pentru cabluri.

Parametrii și specificații

Ţara de fabricaţie

China

Punctaj bazat pe 16 recenzii utilizator:

4,63

Dețineți produsul KAT Percussion KT3 Digital Drum Set sau ați avut ocazia să îl încercați?

Pavel Š.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
29-05-2017

Vynikající, zcela splňuje moje očekávání.

Martin M.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
03-01-2017

Gergely F.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
26-12-2016

Én már kb. két éve használom, előtte egy alesis DM5-ös szettem volt, de ez a szett teljesen más játékérzetet nyújt!! Én nagyon megvagyok elégedve, gyakran használom, bálokban, lakodalmakban, bírja a gyűrődést!! Eddig csak jókat tudok róla írni!!

Kamil Č.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
24-12-2016

Vilmos M.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
02-02-2016

Nem bántam meg, hogy nem a Roland/Yamaha/Alesis vagy egyéb márkák közül válaszottam. Az árakat összevetve, ezért a pénzért ez egy nagyon jó cucc. Kellően halk, érzékeny, minőségi és baromi jó rajta játszani. Állatul is néz ki. Semmi gondom nincs vele. A műanyagok miatt nem szabad a csavarokat nagyon megtépni, ettől még stabil a váz és a tartók. Felvételhez a megfelelő VST pluginek lesznek használva, de gyakorlásra rendben van a gyári hangválaszték is.

© 2004-2019 Muziker | KAT Percussion KT3 Digital Drum Set
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză