Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Atomic Hawx Prime Dark Grey/Anthracite 26 / 26,5 Clăpari de schi alpin

Atomic Hawx Prime 120 S este o cizmă de schi ușoară, sportivă, de formă medie, cu un flex puternic și confort marca Hawx. CARACTERISTICI CHEIE PENTRU MEMORIE Tehnologia avansată de montare termică creează o coajă, manșetă și căptușeală complet...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă.

Cod produs: AE502236026X | ID: 373101

Atomic Hawx Prime Dark Grey/Anthracite 26 / 26,5 Clăpari de schi alpin

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Atomic Hawx Prime 120 S este o cizmă de schi ușoară, sportivă, de formă medie, cu un flex puternic și confort marca Hawx.

CARACTERISTICI CHEIE

  • PENTRU MEMORIE

Tehnologia avansată de montare termică creează o coajă, manșetă și căptușeală complet personalizate în câteva minute.

  • SCHIMBARE DE PUTERE

Înclinarea spre înainte poate fi ajustată rapid la 13 ° sau 15 ° sau 17 °, precum și la indicele flexibil cu +/- 10 puncte flexibile. Pentru o configurare complet personalizată.

  • PROLIT

Construcție ușoară revoluționară cu întăriri suplimentare în zonele cheie.

  • 100mm Medium Last

Folosind legendarul Hawx Feel, această ultimă formă foarte anatomică (100 mm în dimensiunea 26 / 26,5) este standardul de aur pentru forma medie a piciorului datorită nivelului său suprem de confort, deținere a piciorului și căldură.

  • IMITA

Tocul, glezna și limba preformate prezintă un strat de material de susținere, modelabil la căldură. După ce a fost înmuiat în cuptor, acest material imită forma precisă a piciorului și se întărește în acea formă pentru o potrivire perfectă personalizată.

HAWX PRIME 120 S

Oferind aceleași performanțe ridicate ca și modelul 130 S cu o senzație ușor mai moale, Atomic Hawx Prime 120 S este totuși un aparat de schi de precizie cu Legendary Hawx Feel. Această cizmă cu lățime medie, cu o durată de 100 mm, vă va duce schiurile oriunde doriți să meargă, la un nivel de confort care vă va surprinde. De asemenea, este mai ușor ca niciodată datorită Prolite - construcția noastră ușoară revoluționară cu armături suplimentare în zonele cheie. Noul căptușeală Mimic Platinum 3M ™ Thinsulate ™ vă va permite să vă îndreptați spre confort imediat - și apoi puteți fi modelat la dimensiunea și forma exactă a picioarelor, permițându-vă să găsiți locul de schi. Power Shift vă permite să setați înclinarea înainte și să reglați flexibilitatea cu +/- 10 puncte. Schiorii serioși vor fi de acord: pentru schiul greu încărcat, cu confortul pe tot parcursul zilei, Hawx Prime 120 S este platforma perfectă.

Pentru o descriere suplimentară a produsului, vă rugăm să selectați englaza ca limbă de afișare.

Parametrii și specificații

Potrivire

Grupă de vârstă

Gen

Tipul de ghete de schi

Modul dem mers

Nu


Mărimea

Mărime

26 / 26,5


Proprietăți

Culoare conform producătorului

Dark Grey/Anthracite

Flex

120

Tip de talpă

Numar prinderi

4

Modelul anului


Dimensiuni și greutate

Latime

Greutate

1752 g


Țară

Ţara de fabricaţie

România


Accesorii recomandate