Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Warrior Covert QRE 10 SR 13 Black Mănuși hochei

Mănușile Covert QRE 10 SR oferă servicii excelente pentru cei mai pretențioși jucători profesioniști. Datorită tehnologiilor avansate, acestea asigură o protecție maximă a degetelor, palmelor și încheieturilor. Covert Taper Fit Mănușa conturează...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă.

Cod produs: Q10GS0-BK-13 | ID: 372174

Warrior Covert QRE 10 SR 13 Black Mănuși hochei

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Mănușile Covert QRE 10 SR oferă servicii excelente pentru cei mai pretențioși jucători profesioniști. Datorită tehnologiilor avansate, acestea asigură o protecție maximă a degetelor, palmelor și încheieturilor.

Covert Taper Fit

  • Mănușa conturează forma naturală a încheieturii mâinii și a mâinii pentru a maximiza mobilitatea și protecția

Manșetă AxyFlex V2

  • Libertate mobilă finală la încheietura mâinii atunci când manevrați bastonul și trageți tot timpul oferind o protecție completă împotriva tăieturii.

AxyFlex Thumb

  • Mobilitatea și dexteritatea prin mâini și degete sunt îmbunătățite cu ajutorul axelor flexibile Thumb și spumă din plasă.

Buttersoft Feel

  • Șanțurile responsabile Lycra, AxyFlex Thumb și mâna noastră întinsă anatomic oferă mănușilor Covert o senzație vizibilă, gata de joc chiar de pe raft.

EXO + Spumă

  • Protecție avansată a spumei, care este extrem de ușoară, asigură o protecție de spumă de primă clasă, combinată cu inserții de scut care absorb bariere mari.

SmartPalm + cu Clarino HAR

  • Se integrează cu întreaga mănușă, oferind senzație maximă și durabilitate numai în zonele cheie ale palmei. Clarino HAR este o armătură de abraziune care încetinește uzura fără a sacrifica o senzație de atingere moale.

Wartech FNC Liner

  • Alimentat de Polygiene, astfel încât să fiți mereu reci, uscați și fără mirosuri - cele mai bune mănuși rămân proaspete și curate.

Parametrii și specificații

Potrivire

Grupă de vârstă


Mărimea

Mărime

13


Proprietăți

Culoare conform producătorului

Black


Țară

Ţara de fabricaţie

SUA


Accesorii recomandate