Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Warrior Alpha One Combo SR Alb L Cască de hochei

O cască proiectată de Warrior pentru protecție premium, potrivire superioară și stil elegant. True One Piece Shell: O carcasă dintr-o singură bucată din plastic de înaltă densitate, care oferă o barieră superioară rigidă, puternică și ușoară de...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă.

Cod produs: A1HC8-WH-L | ID: 372041

Warrior Alpha One Combo SR Alb L Cască de hochei

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

O cască proiectată de Warrior pentru protecție premium, potrivire superioară și stil elegant.

True One Piece Shell:

  • O carcasă dintr-o singură bucată din plastic de înaltă densitate, care oferă o barieră superioară rigidă, puternică și ușoară de protecție avansată Geometria distinctă a cochiliilor este concepută pentru a oferi cea mai bună difuzie a impactului din clasă, împreună cu un profil elegant din punct de vedere estetic.

Sistem de protecție OmniShock + cu inserții Viconic:

  • Toată abordarea holistică a protecției capului s-a axat mai întâi pe siguranță. Compozițiile de coajă și căptușeală sunt integrate prin design. Zonele de impact focalizate pe lobul frontal, tâmple și occipital sunt îmbunătățite cu o placă de difuzie ușoară numită Viconic. Viconic absoarbe impacturi multiple atât liniare, cât și răsucite. Difuzarea forței prin cască nu este una dintre responsabilitățile materiale. Carcasa TrueOne și EPP reprezintă nucleul siguranței, formând o barieră ușoară care oferă protecție împotriva rănilor catastrofale. Scutul impax din spumă moale tactilă și păstăile Viconic sunt elemente speciale concepute pentru impacturi specifice mici și mari. Sistemul Omnishock + este un design îmbunătățit al căștii de hochei.

AdaptFit 360 de BOA:

  • Într-un joc cu mișcare rapidă, cum ar fi casca de hochei, montarea este primordială pentru a maximiza siguranța și confortul. AdaptFit 360 oferă egalizarea potrivită în jurul capului, cu micro reglarea unui cadran BOA. Controlul și potrivirea individuală a căștii vă vor permite să o purtați în siguranță și confortabil pentru perioade lungi de timp.

Flow Comfort Căptușeală și aerisire Polygiene:

  • Purtarea unei căști nu ar trebui să fie iritantă. Tampoanele noastre de căptușeală amovibile sunt tratate de Polygiene. Absorb transpirația, se usucă rapid pentru a vă menține răcoros și fără mirosuri. Fluxul de aer prin carcasă este optimizat prin design pentru a vă împiedica să vă supraîncălziți

Personalizare culoare:

  • În fiecare cutie utilizați decalcomanii ușor de aplicat pentru a vă personaliza casca cu un strop de culoare.

Combo Alpha One:

  • Alpha One Helmet Combo este prezentat cu o cușcă premium Alpha One în argint.

Parametrii și specificații

Potrivire

Tip

Grupă de vârstă

Nivelul de aptitudine


Mărimea

Mărime

L


Proprietăți

Culoare conform producătorului

White


Țară

Ţara de fabricaţie

SUA


Accesorii recomandate