Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Unior Y Ball End Hex Wrench 4-5-6 Cheie

Cheia este utilizată pentru strângerea și deșurubarea șuruburilor cu piulițe hexagonale. Mânerul injectat din plastic oferă o prindere confortabilă și compactă, care permite lucrul eficient, în timp ce materialul de înaltă calitate permite...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Cheie Unior Y Ball End Hex Wrench 4-5-6 Cheie

Unior Y Ball End Hex Wrench 4-5-6 Cheie

Alege o alternativă (4)

Cod produs: 624030 | ID: 419453

Unior Y Ball End Hex Wrench 4-5-6 Cheie

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Cheia este utilizată pentru strângerea și deșurubarea șuruburilor cu piulițe hexagonale. Mânerul injectat din plastic oferă o prindere confortabilă și compactă, care permite lucrul eficient, în timp ce materialul de înaltă calitate permite utilizarea pe termen lung a instrumentului. Versiunea 1781 / 2HXS are chei hexagonale cu bile, care sunt deosebit de utile pentru lucrul sub unghi.

Noua tehnologie avansată

Utilizarea noilor metode tehnologice și a materialelor de calitate superioară au ca rezultat scule cu o durată de viață lungă, proiectele de siguranță asigură lucrări de reparație fără avarii, soluții personalizate, eficiență excelentă, materiale moderne și design ergonomic oferă un aspect bun și o utilizare sigură.

Soluții personalizate pentru rezultate excelente

Soluțiile noastre oferă adaptabilitate la piesele de bicicletă ale tuturor producătorilor. Tradiția noastră, propriul nostru design și dezvoltarea tehnică constantă și tehnologia modernă ne mențin cu un pas înainte.

Durabilitate excelentă

Uneltele manuale Unior finalizează mai multe lucrări mai repede și facilitează lucrul în zone înguste. Sunt adaptate pentru a lucra la cele mai noi modele de biciclete.

  • Imaginile produselor sunt simbolice. Toate dimensiunile sunt în mm, iar greutatea în grame. Toate dimensiunile enumerate pot varia în toleranță.

Parametrii și specificații

Potrivire

Mărimea

Tool Size

4, 5, 6


Dimensiuni și greutate

Greutate (g)

64


Țară

Ţara de fabricaţie

Slovenia


Accesorii recomandate