Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Unior Universal Freewheel Remover Unelte

Îndepărtarea roților libere universale. Schimbarea pinioanelor pe butucii cu filet poate fi o operație care necesită mult timp. 1722 / 2BI este un instrument unic pentru îndepărtarea diferitelor pinioane standard dintr-un butuc filetat. Cum se...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă.

Cod produs: 623473 | ID: 419819

Unior Universal Freewheel Remover Unelte

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Îndepărtarea roților libere universale.

  • Schimbarea pinioanelor pe butucii cu filet poate fi o operație care necesită mult timp. 1722 / 2BI este un instrument unic pentru îndepărtarea diferitelor pinioane standard dintr-un butuc filetat.

Cum se folosește instrumentul:

  • Cu 1722 / 2BI de la Unior puteți apuca ferm pinionul complet din două părți, rotiți axul și fixați-l ferm. Axul și bucșele laterale ale sculei creează o aderență puternică. Rotind instrumentul în sens invers acelor de ceasornic, puteți deșuruba pinionul.

Noua tehnologie avansată

Utilizarea noilor metode tehnologice și a materialelor de calitate superioară au ca rezultat scule cu o durată de viață lungă, proiectele de siguranță asigură lucrări de reparație fără avarii, soluții personalizate, eficiență excelentă, materiale moderne și design ergonomic oferă un aspect bun și o utilizare sigură.

Soluții personalizate pentru rezultate excelente

Soluțiile noastre oferă adaptabilitate la piesele de bicicletă ale tuturor producătorilor. Tradiția noastră, propriul nostru design și dezvoltarea tehnică constantă și tehnologia modernă ne mențin cu un pas înainte.

Durabilitate excelentă

Uneltele manuale Unior finalizează mai multe lucrări mai repede și facilitează lucrul în zone înguste. Sunt adaptate pentru a lucra la cele mai noi modele de biciclete.

* Imaginile produselor sunt simbolice. Toate dimensiunile sunt în mm, iar greutatea în grame. Toate dimensiunile enumerate pot varia în toleranță.

Parametrii și specificații

Potrivire

Dimensiuni și greutate

Greutate (g)

760


Țară

Ţara de fabricaţie

Slovenia


Accesorii recomandate