Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Unior Hacksaw Unelte

Ferăstrău. compact ușor, cu mâner proiectat ergonomic cadru cromat, mâner lacuit poziția cu două lame La indemana Gama largă de instrumente este destinată diferitelor grupuri țintă de utilizatori. Clemele asigură o prindere simplă și rapidă....
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Unelte Unior Hacksaw Unelte

Unior Hacksaw Unelte

Alege o alternativă (4)

Cod produs: 621531 | ID: 419710

Unior Hacksaw Unelte

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Ferăstrău.

  • compact ușor, cu mâner proiectat ergonomic
  • cadru cromat, mâner lacuit
  • poziția cu două lame

La indemana

Gama largă de instrumente este destinată diferitelor grupuri țintă de utilizatori. Clemele asigură o prindere simplă și rapidă. Roțile de tăiat și de rectificat sunt concepute pentru prelucrarea atât a metalelor dure, cât și a celor moi, a materialelor plastice etc.

Strong Grip

Strong Grip Uneltele Unior se disting prin asigurarea unei aderențe puternice asupra obiectelor la care se lucrează fără răni. Ghidajele din cleme permit mișcarea precisă a fălcilor cu mânerul de mișcare rapidă. Instalarea pe baze rotative asigură adaptarea la obiectul la care se lucrează.

Materiale de calitate superioară

Designul bine gândit și fabricarea precisă împiedică deteriorarea obiectelor la care se lucrează chiar și sub o încărcătură substanțială. Cu aceste caracteristici, instrumentele eficiente Unior sunt selecția potrivită pentru meșterii care necesită instrumente de calitate și durabile, cu o durată lungă de viață.

* Imaginile produselor sunt simbolice. Toate dimensiunile sunt în mm, iar greutatea în grame. Toate dimensiunile enumerate pot varia în toleranță.

Parametrii și specificații

Potrivire

Tip produs


Dimensiuni și greutate

Greutate (g)

731


Țară

Ţara de fabricaţie

Slovenia


Accesorii recomandate