Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Unior Frame Taps 5 Unelte

Baterii cadru. Material: oțel premium plus carbon Funcția sa este de a restabili firele ruginite sau de a restabili firele deteriorate. Disponibil în trei dimensiuni diferite de fire. Finisajul previne deteriorarea exterioară. M10 - robinet cadru...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Unelte Unior Frame Taps 5 Unelte

Unior Frame Taps 5 Unelte

Alege o alternativă (4)

Cod produs: 616078 | ID: 419795

Unior Frame Taps 5 Unelte

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Baterii cadru.

  • Material: oțel premium plus carbon
  • Funcția sa este de a restabili firele ruginite sau de a restabili firele deteriorate. Disponibil în trei dimensiuni diferite de fire.
  • Finisajul previne deteriorarea exterioară.
  • M10 - robinet cadru pentru umeraș de schimbător (616079) M5 - robinet cadru pentru sticlă de apă, aripă, șuruburi (616078) M3 - robinet cadru pentru șuruburi de aliniere a roții din spate (616077)

Noua tehnologie avansată

Utilizarea noilor metode tehnologice și a materialelor de calitate superioară au ca rezultat scule cu o durată de viață lungă, proiectele de siguranță asigură lucrări de reparație fără avarii, soluții personalizate, eficiență excelentă, materiale moderne și design ergonomic oferă un aspect bun și o utilizare sigură.

Soluții personalizate pentru rezultate excelente

Soluțiile noastre oferă adaptabilitate la piesele de bicicletă ale tuturor producătorilor. Tradiția noastră, propriul nostru design și dezvoltarea tehnică constantă și tehnologia modernă ne mențin cu un pas înainte.

Durabilitate excelentă

Uneltele manuale Unior finalizează mai multe lucrări mai repede și facilitează lucrul în zone înguste. Sunt adaptate pentru a lucra la cele mai noi modele de biciclete.

* Imaginile produselor sunt simbolice. Toate dimensiunile sunt în mm, iar greutatea în grame. Toate dimensiunile enumerate pot varia în toleranță.

Parametrii și specificații

Potrivire

Tip produs


Mărimea

Tool Size

5


Dimensiuni și greutate

Greutate (g)

11

Lungimea (cm)

6,5


Țară

Ţara de fabricaţie

Slovenia


Accesorii recomandate