Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Unior Crank Puller with Handle Unelte

5
Extractor cu manivelă cu mâner. Dispozitivul de extragere a manivelei este utilizat pentru îndepărtarea manivelelor Shimano Octalink și ISIS, precum și pentru manivele cu arbore pătrat standard. Un mâner puternic permite o utilizare rapidă și...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă.

Cod produs: 623088 | ID: 419777

Unior Crank Puller with Handle Unelte

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Extractor cu manivelă cu mâner.

  • Dispozitivul de extragere a manivelei este utilizat pentru îndepărtarea manivelelor Shimano Octalink și ISIS, precum și pentru manivele cu arbore pătrat standard. Un mâner puternic permite o utilizare rapidă și ușoară. Produsul permite o eficiență optimă și este potrivit atât pentru profesioniști, cât și pentru utilizatorii casnici.

Noua tehnologie avansată

Utilizarea noilor metode tehnologice și a materialelor de calitate superioară au ca rezultat scule cu o durată de viață lungă, proiectele de siguranță asigură lucrări de reparație fără avarii, soluții personalizate, eficiență excelentă, materiale moderne și design ergonomic oferă un aspect bun și o utilizare sigură.

Soluții personalizate pentru rezultate excelente

Soluțiile noastre oferă adaptabilitate la piesele de bicicletă ale tuturor producătorilor. Tradiția noastră, propriul nostru design și dezvoltarea tehnică constantă și tehnologia modernă ne mențin cu un pas înainte.

Durabilitate excelentă

Uneltele manuale Unior finalizează mai multe lucrări mai repede și facilitează lucrul în zone înguste. Sunt adaptate pentru a lucra la cele mai noi modele de biciclete.

* Imaginile produselor sunt simbolice. Toate dimensiunile sunt în mm, iar greutatea în grame. Toate dimensiunile enumerate pot varia în toleranță.

Parametrii și specificații

Potrivire

Tip produs


Dimensiuni și greutate

Greutate (g)

206


Țară

Ţara de fabricaţie

Slovenia


Accesorii recomandate

Evaluări

5 / 5

Pe baza numărului de evaluări: 1

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Toate recenziile provin de la clienți verificați, care au cumpărat produsul de la noi în trecut.

F

František D.

cz Steagul

Republica Cehă

26.07.2023