Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Unior Cable Housing Cutters 180 Unelte

5
Freze pentru carcasa cablurilor. Cleste dezvoltate special pentru tăierea carcasei de schimbare și de rupere. Cleștele taie precis și neted carcasa cablului și prezintă o funcție de sertizare integrată pentru capace de capăt ale cablului....
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Unelte Unior Cable Housing Cutters 180 Unelte

Unior Cable Housing Cutters 180 Unelte

Alege o alternativă (4)

Cod produs: 628147 | ID: 419729

Unior Cable Housing Cutters 180 Unelte

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Freze pentru carcasa cablurilor.

  • Cleste dezvoltate special pentru tăierea carcasei de schimbare și de rupere. Cleștele taie precis și neted carcasa cablului și prezintă o funcție de sertizare integrată pentru capace de capăt ale cablului. Mecanismul de blocare menține clestele închise pentru o depozitare mai ușoară. Pentru a debloca mecanismul de blocare, strângeți și eliberați cleștele.
  • Pentru a păstra performanța maximă de tăiere, vă sfătuim să nu utilizați clești pentru tăierea firelor și spițelor schimbătorului / frânei.

Noua tehnologie avansată

Utilizarea noilor metode tehnologice și a materialelor de calitate superioară au ca rezultat scule cu o durată de viață lungă, proiectele de siguranță asigură lucrări de reparație fără avarii, soluții personalizate, eficiență excelentă, materiale moderne și design ergonomic oferă un aspect bun și o utilizare sigură.

Soluții personalizate pentru rezultate excelente

Soluțiile noastre oferă adaptabilitate la piesele de bicicletă ale tuturor producătorilor. Tradiția noastră, propriul nostru design și dezvoltarea tehnică constantă și tehnologia modernă ne mențin cu un pas înainte.

Durabilitate excelentă

Uneltele manuale Unior finalizează mai multe lucrări mai repede și facilitează lucrul în zone înguste. Sunt adaptate pentru a lucra la cele mai noi modele de biciclete.

* Imaginile produselor sunt simbolice. Toate dimensiunile sunt în mm, iar greutatea în grame. Toate dimensiunile enumerate pot varia în toleranță.

Parametrii și specificații

Potrivire

Tip produs


Mărimea

Tool Size

180


Dimensiuni și greutate

Greutate (g)

219


Țară

Ţara de fabricaţie

Slovenia


Accesorii recomandate

Evaluări

5 / 5

Pe baza numărului de evaluări: 1

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Toate recenziile provin de la clienți verificați, care au cumpărat produsul de la noi în trecut.

P

Pepenel B.

ro flag

România

11.12.2022