Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Unior Bottom Bracket Socket Unelte

Priza suportului inferior. Toate modelele de prize ale suportului inferior sunt unelte de precizie prelucrate CNC pentru instalarea și îndepărtarea diferitelor cupe exterioare ale suportului inferior. Acestea sunt realizate din aluminiu și roșu...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă.

Cod produs: 628495 | ID: 419761

Unior Bottom Bracket Socket Unelte

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Priza suportului inferior.

  • Toate modelele de prize ale suportului inferior sunt unelte de precizie prelucrate CNC pentru instalarea și îndepărtarea diferitelor cupe exterioare ale suportului inferior. Acestea sunt realizate din aluminiu și roșu anodizat pentru un finisaj durabil și o potrivire precisă, care nu va deteriora cupele din aluminiu ale suportului inferior. Cârligarea laterală a prizei creează o aderență mai bună atunci când filetați cupele cu mâna, între timp acționarea pătrată de 1 / 2˝ face ușor de utilizat cu chei dinamometrice, clichete și mânere fixe.
  • Priza inferioară T47 cu două fețe are interfață de 16 și 12 crestături cu adaptor schimbabil pentru a acoperi toate standardele diferite ale inferioarei T47.

Noua tehnologie avansată

Utilizarea noilor metode tehnologice și a materialelor de calitate superioară au ca rezultat scule cu o durată de viață lungă, proiectele de siguranță asigură lucrări de reparație fără avarii, soluții personalizate, eficiență excelentă, materiale moderne și design ergonomic oferă un aspect bun și o utilizare sigură.

Soluții personalizate pentru rezultate excelente

Soluțiile noastre oferă adaptabilitate la piesele de bicicletă ale tuturor producătorilor. Tradiția noastră, propriul nostru design și dezvoltarea tehnică constantă și tehnologia modernă ne mențin cu un pas înainte.

Durabilitate excelentă

Uneltele manuale Unior finalizează mai multe lucrări mai repede și facilitează lucrul în zone înguste. Sunt adaptate pentru a lucra la cele mai noi modele de biciclete.

* Imaginile produselor sunt simbolice. Toate dimensiunile sunt în mm, iar greutatea în grame. Toate dimensiunile enumerate pot varia în toleranță.

Parametrii și specificații

Potrivire

Dimensiuni și greutate

Greutate (g)

106


Țară

Ţara de fabricaţie

Slovenia


Accesorii recomandate