Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Unior Adapter for Tap ITA Unelte

Adaptor pentru robinet ITAL. Adaptorul este compatibil cu robinetele ITAL 1698.1 și mânerul magnetic 1695 / 4BI pentru alezaje și robinete. Slotul din partea superioară a adaptorului permite asamblarea rapidă și ușoară a sculei împreună cu mânerul...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (2)
Unelte Unior Adapter for Tap ITA Unelte

Unior Adapter for Tap ITA Unelte

Alege o alternativă (2)

Cod produs: 626466 | ID: 419842

Unior Adapter for Tap ITA Unelte

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Adaptor pentru robinet ITAL.

  • Adaptorul este compatibil cu robinetele ITAL 1698.1 și mânerul magnetic 1695 / 4BI pentru alezaje și robinete. Slotul din partea superioară a adaptorului permite asamblarea rapidă și ușoară a sculei împreună cu mânerul pentru alezoare și robinete 1694 / 4BI.

Noua tehnologie avansată

Utilizarea noilor metode tehnologice și a materialelor de calitate superioară au ca rezultat scule cu o durată de viață lungă, proiectele de siguranță asigură lucrări de reparație fără avarii, soluții personalizate, eficiență excelentă, materiale moderne și design ergonomic oferă un aspect bun și o utilizare sigură.

Soluții personalizate pentru rezultate excelente

Soluțiile noastre oferă adaptabilitate la piesele de bicicletă ale tuturor producătorilor. Tradiția noastră, propriul nostru design și dezvoltarea tehnică constantă și tehnologia modernă ne mențin cu un pas înainte.

Durabilitate excelentă

Uneltele manuale Unior finalizează mai multe lucrări mai repede și facilitează lucrul în zone înguste. Sunt adaptate pentru a lucra la cele mai noi modele de biciclete.

* Imaginile produselor sunt simbolice. Toate dimensiunile sunt în mm, iar greutatea în grame. Toate dimensiunile enumerate pot varia în toleranță.

Parametrii și specificații

Potrivire

Tip produs


Dimensiuni și greutate

Greutate (g)

243


Țară

Ţara de fabricaţie

Slovenia


Accesorii recomandate