Alegeți țara de livrare

Nou

Railblaza GunHold Suporturt de pescuit

Căutați o modalitate sigură de a vă transporta pușca, pușca, arcul sau chiar pușca de suliță fără să vă faceți griji că va fi deteriorat sau împins? GunHold te acoperă! GunHold este soluția perfectă dacă aveți nevoie să vă asigurați arma de foc în...
Suporturt de pescuit Railblaza GunHold Suporturt de pescuit

Railblaza GunHold Suporturt de pescuit

99 lei

Cod produs: 02-4052-11 | ID: 1140825

Railblaza GunHold Suporturt de pescuit

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Căutați o modalitate sigură de a vă transporta pușca, pușca, arcul sau chiar pușca de suliță fără să vă faceți griji că va fi deteriorat sau împins? GunHold te acoperă!

  • GunHold este soluția perfectă dacă aveți nevoie să vă asigurați arma de foc în orice navă pe care o utilizați - ATV, UTV, mașină sau barcă de vânătoare - nu contează! Degetele sale flexibile din cauciuc se vor conforma aproape oricărei forme de stoc, iar cureaua îți ține pistolul pe loc. Cu potrivirea sigură GunHold și capabilitățile de fixare ușoară, vă puteți depozita și transporta pistolul în siguranță, fără riscul de deteriorare prin vibrații.
  • În plus, GunHold este compatibil cu toate bazele StarPort, astfel încât montarea acestuia devine și mai simplă. Încurajăm două unități pe armă. În acest fel, puteți să vă optimizați experiența și nevoile de transport, putând păstra stocul în siguranță la locul său.
  • Dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv eficient pentru transportul armelor de foc, atunci nu căutați mai departe decât GunHold de la RAILBLAZA. Așadar, stați pe loc, relaxați-vă și bucurați-vă de vânătoare cu o grijă mai puțin în minte - amintiți-vă că utilizați GunHold de fiecare dată când transportați arme de foc!

Specificații

  • Indiferent dacă vă transportați arcul, pușca, pușca sau pistolul cu suliță, GunHold oferă o potrivire sigură și capabilități de fixare ușoară pentru a vă duce arma de foc de la punctul A la punctul B fără să vă faceți griji de deteriorarea vibrațiilor. În plus, compatibilitatea sa cu toate bazele StarPort face montarea acestuia și mai ușoară - permițându-vă să vă optimizați nevoile de transport în cel mai scurt timp!

Caracteristici

  • Puneți și transportați în siguranță pușca sau pușca
  • Formă flexibilă a degetelor din cauciuc pentru a se potrivi diferitelor butuci de armă
  • Cureaua asigură pușca împotriva vibrațiilor și deteriorării
  • Vă recomandăm 2 unități per pistol

Piese incluse

  • 1 x Suport pentru pistol

Compozitia materialului

  • Plastic AES stabilizat UV cu TPE supraformat din cauciuc Curea: plastic uretan stabilizat UV

Parametrii și specificații

Proprietăți

Culoare


Material

Material

AES, TPE cauciuc, Uretan


Țară

Ţara de fabricaţie

Noua Zeelanda