Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Kompava Premium L-Carnosine + AF 60 + 10 Tablets Aminoacizi / BCAA

Energie celulară sub formă de L-Carnozină Premium. Compoziția unică care conține carnozină, coenzima Q10 și vitamina E luptă împotriva îmbătrânirii organismului și reface energia celulelor. Se recomanda in perioadele de stres si pierdere a...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă.

Cod produs: 3570015060001 | ID: 372892

Kompava Premium L-Carnosine + AF 60 + 10 Tablets Aminoacizi / BCAA

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Energie celulară sub formă de L-Carnozină Premium. Compoziția unică care conține carnozină, coenzima Q10 și vitamina E luptă împotriva îmbătrânirii organismului și reface energia celulelor. Se recomanda in perioadele de stres si pierdere a vitalitatii. În plus, detoxifică AcidoFit cadou.

Premium L-Carnosine conține substanțe pur naturale, cum ar fi aminoacid L-carnozină , care apare în mod natural în mușchii scheletici, inimii și creierului îmbogățit cu Coenzima Q10, ceea ce îi măreşte efectul energetic şi vitamina E , care susține protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. Odată cu vârsta, cantitatea de carnozină în organism scade. Deficiența provoacă îmbătrânirea, protecția celulară insuficientă și, în consecință, diverse boli. Cantitatea de carnozină la o persoană de 70 de ani este redusă cu aproape 60%, așa că suplimentarea cu carnozină este importantă. Mecanismul antioxidant al carnosinei este chelarea metalelor grele , ceea ce înseamnă că este capabil să le degradeze.

Premium L-Carnosine este un excelent antiglicator. Ce este glicația? Aceasta este formarea necontrolată a legăturilor între proteine și moleculele de zahăr, rezultând structuri deteriorate și nefuncționale. Deteriora provoacă prematur moartea celulelor iar acest lucru are un efect drastic asupra funcției și aspectului corpului ( tulburări cardiovasculare , boli vasculare asociate cu întărirea arterelor și ateroscleroza , deteriorarea celulelor nervoase și musculare, încrețirea pielii și îmbătrânirea rapidă). Premium L-Carnosine are un efect benefic asupra stabilizarea nivelului de zahăr din sânge.

Fiecare celula sanatoasa în organism este programat pentru a un anumit număr de divizii . După ultima diviziune, celula moare și moare. Factorii adversi îi scurtează durata de viață, dar L-Carnosin premium e protejează celulele de modificările degenerative, prelungește durata de viață a acestora prin creșterea numărului de diviziuni și are capacitatea de a proteja celula. Aceste proprietăți sunt cele mai pronunțate în pielea îmbătrânită. Carnosine are un uimitor capacitatea anti-îmbătrânire pentru a întineri celulele îmbătrânite și a le transforma în celule funcționale și sănătoase.

Activitatea fizică crește cantitatea de acid lactic , care inhibă activitatea celulelor musculare, încetinește regenerarea și induce oboseala. Premium L-Carnosine captează ionii de hidrogen, care provoacă formarea acidului lactic și în același timp captează radicalii liberi, eliminând astfel deteriorarea celulelor. Oferind mecanisme antioxidante de calitate în timpul activității fizice, este posibil să se realizeze performanta de calitate fără consecvent deteriora , crescând rezistența și fitness-ul sportiv.

În pachetul Premium L-Carnosine, veți găsi și un cadou sub formă de băutură minerală - vitaminică AcidoFit îmbogățit cu un amestec de extracte precum aloe vera, lucernă și ceai verde. Este potrivit pentru completarea substanțelor necesare care contribuie la detoxifierea organismului si îndepărtarea acizilor acumulați în țesuturi.

Premium L-Carnosine conține:

 • Aminoacid carnozină - Conține o dipeptidă activă biologic, care constă din doi aminoacizi - beta-alanina si histidina . Este adesea denumită neuropeptidă datorită efectelor sale protectoare asupra creierului. De asemenea, se mândrește cu numele „substanță de longevitate” datorită efectelor sale de întinerire.
 • Coenzima Q10 (Co Q10) este o antioxidant puternic care protejează celulele de deteriorare și stres oxidativ. Crește producția de energie în celulele inimii, mușchilor și creierului. Îmbătrânirea este de obicei asociată cu o scădere a coenzimei Q10 în mitocondriile (centrale electrice) ale celulelor, în special de la vârsta de 30 de ani . Lipsa coenzimei Q10 se manifesta in organism prin performante reduse, toleranta mai slaba la sarcina, activitate redusa si capacitatea de regenerare.
 • Vitamina E - protejează celulele de radicalii liberi și stresul oxidativ.

Produsul este potrivit pentru

 • Pentru sportivi pt regenerare rapidă și eficientă fara febra musculara
 • Pentru persoanele cu diabet, boli cardiovasculare și degenerative ale nervilor
 • Pentru îmbătrânirea pielii
 • Când pete de vârstă apărea
 • Impotriva îmbătrânirea generală a organismului
 • Pe parcursul perioade stresante , severă efort fizic și psihic
 • In caz de lipsa de energie , perspicace și concentrare, pierderea vitalității

Aport recomandat:

 • 1 capsula pe zi.

Instructiuni de servire:

 • Este necesar să înghițiți capsulele cu o cantitate suficientă de apă.

Valori nutritive

Ingrediente:

L-carnozină, coenzima Q10, vitamina E (50%) (DL-α-tocoferol acetat), capsulă vegetală (hipromeloză, carbonat de calciu)

Valori nutritive

100 g

1 capsula

*GDA%

L-carnozină

80 g

300 mg

**

Vitamina E (DL-α-tokoferilacetat)

6,7 g

25 mg

208%

Coenzima Q10

6,7 g

25 mg

**

* GDA% - sume zilnice orientative - procent din valoarea zilnică per porție. Aportul de referință al unui adult mediu (8400 kJ / 2000 kcal).

** GDA% - nespecificat

AVERTIZARE

Nu este potrivit pentru copii, femeile însărcinate și care alăptează. Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Produsul nu trebuie folosit ca înlocuitor al unei alimentații variate și echilibrate. Închideți cu grijă ambalajul după deschidere. Nu expuneți la lumina directă a soarelui. A se păstra într-un loc uscat, într-un recipient bine închis, la o temperatură sub 25 ° C, la îndemâna copiilor mici.

Decizia ÚVZSR OHVBPKV/3915/2012/Ht

Fără dopaj - produsul nu conține nicio substanță din Lista Substanțelor Interzise din Codul Mondial Antidoping. Produsul nu conține conservanți sau ingrediente modificate genetic.

Pentru o descriere suplimentară a produsului, vă rugăm să selectați englaza ca limbă de afișare.

Parametrii și specificații

Potrivire

Utilizare

Oral


Proprietăți

Formă

Variantă

60 + 10 Tablets


Pachet

Cantitatea pachetului (buc)


Țară

Ţara de fabricaţie

Slovacia