Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Kompava Nattokinase Plus 90 Capsules Alte suplimente alimentare

Enzimă proteolitică de înaltă performanță de scindare a fibrinei. Cantitățile excesive de fibrină provoacă îngroșarea sângelui și formarea cheagurilor de sânge. Nattokinase Plus conține enzima proteolitică nattokinaza și inulină. Enzime...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă.

Cod produs: 3820000080000 | ID: 372930

Kompava Nattokinase Plus 90 Capsules Alte suplimente alimentare

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Enzimă proteolitică de înaltă performanță de scindare a fibrinei. Cantitățile excesive de fibrină provoacă îngroșarea sângelui și formarea cheagurilor de sânge.

Nattokinase Plus conține enzima proteolitică nattokinaza și inulină. Enzime proteolitice funcționează ca catalizatori organici (acceleratori) pentru a descompune molecule mari de proteine. Atunci când aceste enzime proteolitice sunt luate cu alimente, ele favorizează descompunerea proteinelor dietetice până la aminoacizi care sunt ușor absorbiți de sistemul digestiv. Când sunt utilizate pe stomacul gol, enzimele sunt absorbite în sânge și circulate în țesuturi, unde își exercită sistematic funcția de descompunere a proteinelor. 2.

Fibrină este o proteină insolubilă formată în etapa finală a coagulării sângelui. Se găsește în vasele de sânge și în fluxul sanguin. Celulele sanguine sunt prinse într-o rețea făcută din fibrină. Cu o pânză de păianjen mare, poate apărea înfundarea vaselor de sânge și, ulterior, dezvoltarea diferitelor boli cardiovasculare ( tromboză, infarct miocardic, accident vascular cerebral, embolie pulmonară ) 1 .

Enzima nattokinaza este izolată din Natto tradițional de soia fermentată japoneză. Este natural și se obține din bacteria nepatogenă Bacillus subtilis natto. Nattokinase este utilizat în diferite țări din țările asiatice și a fost folosit în Japonia de peste 2.000 de ani . Enzima proteolitică nattokinaza este rezistent la caldura si acizii din stomac. Enzima nattokinaza contribuie la mai bine vindecarea ranilor după leziuni sau operaţii 3 și poate îmbunătăți circulația sângelui la nivelul membrelor 4 . Este, de asemenea, potrivit pentru a ajuta la reducerea risc de cheaguri de sânge 5 .

Enzima Nattokinaza este o alternativă potrivită la enzima Serrapeptaza.

NATTOKINASE PLUS CONTINE:

 • NSK-SD ®nattocinaza - extract din boabe de soia fermentate, contine 100 mg substanta activa intr-o capsula din plante. Sub această etichetă se află un formă certificată și pură de nattokinază cu o autorizație unică de introducere pe piață în UE. Activitatea enzimatică este 2000 FU (FU = (unitate fibrinolitică) care este o unitate de degradare a fibrinei.) Cu cât această valoare FU este mai mare, cu atât efectul degradării proteinei este mai puternic) 1 .
 • inulină - o fibră solubilă care acționează ca a prebiotic pentru culturi probiotice în intestinul subțire. Servește ca hrană pentru propriile bacterii bune, care produc vitaminele B și acestea îmbunătățesc absorbția enzimei prin peretele intestinului subțire, ceea ce folosește la maximum enzima de către organism.

Produsul este potrivit pentru

 • Pentru toți oamenii care doresc să aibă grijă cuprinzătoare de sistemul lor vascular sănătos
 • În timpul zborurilor lungi și frecvente și dificultățile asociate
 • Pentru persoanele care au un regim insuficient de băut
 • Pentru persoanele care au membre reci
 • Pentru sportivilor pentru o regenerare mai rapidă 6
 • De asemenea, pentru vegani

Aportul recomandat

 • 1 capsulă dimineața sau seara pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte sau 2 ore după masă.

Instructiuni de servire

 • Este necesar să înghițiți capsulele cu o cantitate suficientă de apă. Utilizarea necorespunzătoare a unui supliment nutritiv reduce absorbția acestuia și, prin urmare, efectul acestuia.

Valori nutritive

Ingrediente:

inulină, extract din boabe de soia fermentate NSK-SD ® Nattokinaza (100 mg), stearat de magneziu, capsulă vegetală.

Valori nutritive

100 g

1 capsulă (400 mg)

*GDA %

valoare energetică

1041,8 kJ / 249 kcal

4,1672 kJ / 0,996 kcal

0,04

Proteinele

1,4 g

0,0056 g

0,011

Carbohidrați

93,2 g

0,37 g

0,13

Grasimi

0,025 g

0 g

0

Substanță activă: Natokináza

100 mg

* GDA% - sume zilnice orientative - procent din valoarea zilnică per porție. Aportul de referință al unui adult mediu (8400 kJ / 2000 kcal).

** GDA% - nespecificat

Referinte:

 1. Hsia et al., 2009. Nattokinaza scade nivelul plasmatic de fibrinogen, factor VII și factor VIII la subiecții umani. , 29(3), 0–196. doi:10.1016/j.nutres.2009.01.009
 2. Mamadou, 2012. Enzime proteolitice: O abordare nouă în suplimentele dietetice cardiovasculare. Laboratoarele fitomedicale
 3. Zhang și colab., 2017. Nattokinase Crude Extract Enhances Cutaneous Wound Healing. Departamentul de medicină de laborator, Spitalul afiliat al Universității de Medicină Jining, Jining, Shandong, PR China Laboratorul cheie de medicină de laborator din provincia Jiangsu, Școala de medicină, Universitatea Jiangsu, Zhenjiang, 212013, Jiangsu, PR China
 4. Watanabe et al., 2019. Efectul nattokinazei asupra îmbunătățirii fluxului sanguin la subiecții sănătoși - un studiu randomizat, controlat cu placebo, dublu-orb, încrucișat. Farmacologie și terapie japoneză, 2018, 46(10), 1739‐1748 | adăugat la CENTRAL: 31 martie 2019 | 2019 Numărul 3.
 5. Weng şi colab. 2017. Nattokinase: Un agent antitrombotic oral pentru prevenirea bolilor cardiovasculare. Jurnalul Internațional de Științe Moleculare, 18(3), 523–. doi:10.3390/ijms18030523.
 6. Dabbagh et al. 2014. Nattokinase: producție și aplicare. Microbiologie aplicată și biotehnologie, 98(22), 9199–9206. doi:10.1007/s00253-014-6135-3


AVERTIZARE

Nu este potrivit pentru copiii sub 18 ani, femeile însărcinate și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici într-un loc uscat, la o temperatură sub 25 ° C. A nu se expune la lumina directă a soarelui. Nu utilizați ca înlocuitor al unei alimentații variate și echilibrate și al unui stil de viață sănătos. Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Persoanele care iau medicamente trebuie să consume produsul numai sub supraveghere medicală.

Pentru o descriere suplimentară a produsului, vă rugăm să selectați englaza ca limbă de afișare.

Parametrii și specificații

Potrivire

Potrivit pentru

Utilizare

Oral


Funcții

Caracteristici speciale


Proprietăți

Conține

Formă

Variantă


Pachet

Cantitatea pachetului (buc)

90


Țară

Ţara de fabricaţie

Slovacia