Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Kompava MSM 120 Capsules Mineral

Mineral al frumuseții. MSM conține o formă naturală de sulf, care este garantat a fi extrem de pură. Utilizarea regulată îmbunătățește calitatea unghiilor și a părului, înmoaie ridurile și are, de asemenea, un efect pozitiv asupra sănătății...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă.

Cod produs: 3410000100000 | ID: 372847

Kompava MSM 120 Capsules Mineral

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Mineral al frumuseții. MSM conține o formă naturală de sulf, care este garantat a fi extrem de pură. Utilizarea regulată îmbunătățește calitatea unghiilor și a părului, înmoaie ridurile și are, de asemenea, un efect pozitiv asupra sănătății articulațiilor. MSM este, de asemenea, destinat persoanelor cu piele problematică.

MSM ( metilsulfonilmetan ), numit și mineralul natural al frumuseții, apare ca a formă naturală de sulf în natură. Conține o sursă semnificativă de sulf organic (34 %), care se găsește în plante, animale și, după calciu și fosfor, este al treilea element cel mai răspândit în corpul uman. Fără un anumit nivel de MSM, organismul nu poate produce noi celule sănătoase, așa că suficiența acestuia este foarte importantă. MSM îmbunătățește calitatea unghiilor și părului , care sunt compuse dintr-o proteină cu un conținut ridicat de sulf - cheratina. R esearch de marca OptiMSM® a constatat că la fel de puțin 1 gram de MSM pe zi ajută eficient la reducerea semnelor vizibile de îmbătrânire a pielii în mai puțin de 4 săptămâni de utilizare. Utilizatorii de MSM au observat, de asemenea, catifelarea ridurilor mai profunde și îmbunătățirea elasticității și fermității pielii. În acest studiu, până la 81% dintre utilizatorii de MSM au experimentat mai mult piele frumoasa, radianta si hidratata , 78% dintre utilizatori au observat an îmbunătățirea structurii pielii și 63% au experimentat o mai bună elasticitate și fermitate a pielii.

MSM are, de asemenea, un efect benefic asupra țesuturi conjunctive și cartilagine care conțin proteine flexibile care leagă sulful. Sprijină producția de aminoacizi importanți, inclusiv glutation, cisteină și metionină, care sunt importanți pentru producerea de colagen și funcționarea corectă a articulațiilor . Poate ajuta la vindecarea rănilor, la ameliorarea crampelor, la înmuierea cicatricilor sau la ameliorarea durerilor articulare și a inflamației. MSM joacă un rol important în detoxifierea poluanților care intră în organism prin alimente, inhalarea de poluanți din aer sau fumul de tutun.

MSM se găsește în cantități mici în jurul nostru, deoarece este solubil în apă și intră în sol și apă sub formă de ploaie. Cu toate acestea, această cantitate nu acoperă doza necesară pentru a avea un efect benefic asupra organismului. OptiMSM® marca este o garanție a calității.

MSM CONTINE:

 • 500 mg MSM (metilsulfonilmetan marca OptiMSM®) - garantii 99,99% puritate . Produsul este non-toxic, non-alergenic, maxim absorbabil și utilizabil de către organism.

Produsul este potrivit pentru

 • Pentru persoanele cu tulburări articulare (recomandăm utilizarea complexului Gelo-3 cu nutriție articulară)
 • Pentru persoanele cu piele problematică predispusă la acnee
 • Pentru persoanele cu piele și probleme digestive (hiperaciditate gastrica)
 • Pentru persoanele cu intoleranta la histamina
 • Pentru persoanele cu diferite tipuri de alergii
 • Pentru persoanele cu tulburări ale sistemului imunitar
 • La sprijină pierderea în greutate
 • Pentru vegani și vegetarieni

Aport recomandat

 • Copii de la 7 la 14 ani : primele 2 saptamani cate 2 capsule pe zi, apoi continuati 1 capsula pe zi
 • Tineri între 15 și 18 ani și adulți: 2 capsule pe zi
 • Luați înainte sau în timpul mesei. Nu luați înainte de culcare.

Instructiuni de servire

 • Este necesar să înghițiți capsulele cu o cantitate suficientă de apă.

Valori nutritive

Ingrediente :

Metilsulfonilmetan - OptiMSM™, capsulă vegetală (hipromeloză, carbonat de calciu)

Valori nutritive

1 cps

MSM (metilsulfonilmetan)

500 mg

AVERTIZARE

Nu expuneți la lumina directă a soarelui. A se pastra la indemana copiilor mici, intr-un mediu uscat, intr-un recipient bine sigilat la o temperatura sub 25°C. Nu este potrivit pentru copiii sub 7 ani, femeile insarcinate si care alapteaza. Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Nu utilizați ca înlocuitor al unei alimentații variate și echilibrate și al unui stil de viață sănătos.

Decizia ÚVZSR BPOVO/2772/2005/Ht

Fără dopaj - produsul nu conține nicio substanță din Lista Substanțelor Interzise din Codul Mondial Antidoping. Produsul nu conține conservanți, coloranți sintetici sau ingrediente modificate genetic.

Pentru o descriere suplimentară a produsului, vă rugăm să selectați englaza ca limbă de afișare.

Parametrii și specificații

Potrivire

Utilizare

Oral


Funcții

Caracteristici speciale


Proprietăți

Conține

MSM

Formă


Pachet

Cantitatea pachetului (buc)

120


Țară

Ţara de fabricaţie

Slovacia