Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Head Two LYT Boa Black 27,0

Cizmă super-ușoară cu sistemul Boa® Fit pentru călăreți intermediari. Noul TWO LYT BOA COILER este una dintre cele mai ușoare cizme de pe piață. Construcția Cuff Cut oferă confort și o potrivire perfectă, fără a fi bombată. Talpa Treadlyt este...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă. Recomandăm alegerea unui produs alternativ.
Alege o alternativă (4)
Ghete de snowboard Head Two LYT Boa Black 27,0

Head Two LYT Boa Black 27,0

Alege o alternativă (4)

Cod produs: 350410270 | ID: 373893

Head Two LYT Boa Black 27,0

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Cizmă super-ușoară cu sistemul Boa® Fit pentru călăreți intermediari.

Noul TWO LYT BOA COILER este una dintre cele mai ușoare cizme de pe piață. Construcția Cuff Cut oferă confort și o potrivire perfectă, fără a fi bombată. Talpa Treadlyt este foarte ușoară, oferă încă o aderență sporită, deoarece am adăugat inserții de cauciuc pentru mai multă tracțiune. De asemenea, căptușeala este plină de caracteristici, de la noua construcție Easy Entry până la modelabilitatea termică Perfect Fit. Căptușeala S.Cafe® previne apariția mirosurilor urâte, iar sistemul Boa® Fit face mai ușoară dantelarea bocancului fără bătaia obișnuită cu șireturi la rece.

Caracteristici:

  • INDICE FLEX: 6
  • ÎMPRUMUT ÎN AVANT: 7 °

Tehnologie:

BOA® COILER

Coilerul Boa® este rapid, confortabil și oferă o închidere perfectă. Este cel mai rapid și mai confortabil mod de a dantela o cizmă cu o dantelă cu arc care se înfășoară automat.

Se potrivește perfect perfect

Aducând confortul la nivelul următor, căptușeala EASY-IN este o nouă abordare completă a construirii unei căptușeli. Având limba în exteriorul căptușelii, o puteți deschide pentru o intrare și o ieșire foarte ușoare în portbagaj. Atunci când aveți picioare foarte sensibile, căptușeala EASY-IN elimină, de asemenea, punctele de presiune pe care le-ați putea cunoaște de pe marginile limbii pe construcțiile obișnuite ale căptușelii, unde limba merge în interiorul căptușelii.

LYT TECH

Produsele mai ușoare vă ajută să vă distrați mai mult pe zăpadă. Concentrându-ne pe elementele esențiale, suntem capabili să vă oferim echipament, care este ușor în greutate, dar extraordinar în ceea ce privește performanța și designul.

Parametrii și specificații

Potrivire

Gen

Grupă de vârstă


Mărimea

Mărime

27,0

Mărime EU

42

Mărime US

9


Proprietăți

Culoare conform producătorului

Black

Modelul anului

Tehnologie

BOA Coiler, Comfort Cuff, Cuff Cut Construction, FPG Insole, HeatShield, Injected Heel Section, Lyt Tech, Perfect Fit Easy-In, S.Café Lining Mesh, Treadlyt Outsole

Flex

6


Țară

Ţara de fabricaţie

Austria


Accesorii recomandate