Cod produs: GF10002 | ID: 430727
Aceasta este o traducere automată generată de un software:
GreenFood Nutrition Făină de ovăz fără proteine fără gluten s-au adaptat perfect stilului nostru de viață agitat în ceea ce privește viteza și ușurința de preparare, sub forma unei diete bogate cu un conținut scăzut de zahăr (CARB SCĂZUT) și un conținut ridicat de proteine (40%). Chiar și cu un conținut ridicat de proteine, a fost posibil, fără stabilizatori, conservanți și arome chimice, să se obțină un gust excelent și să se mențină valoarea nutritivă maximă. Nutrienții sunt în raport optim, fără grăsimi nedorite și fără zaharuri adăugate. Beneficiile includ cu siguranță faptul că conțin fibre benefice. Componenta proteică este alcătuită din marca germană Whey protein Lactomin 80A®. Proteine fulgi de ovăz fără gluten fulgi de ovăz în puncte:
Instrucțiuni de pregătire: se toarnă 50 g (2 linguri) cu cantitatea necesară de apă fierbinte sau lapte, se amestecă bine și se lasă să stea timp de 2 minute. Reglați cantitatea de apă sau lapte în funcție de densitatea necesară a nămolului. Producția este certificată conform ISO 22000: 2018. A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Protejați-vă de lumina directă a soarelui.
Parametrii și specificații
Potrivit pentru
Utilizare
Oral
Caracteristici speciale
Conține
Aromă
Formă
Greutate
Ţara de fabricaţie
Republica Cehă