Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

COMO AUDIO Amico

5
Amico se bazează pe Solo-ul nostru cel mai bine vândut și foarte apreciat, dar adaugă câteva elemente notabile, cum ar fi un furnir din lemn de tec real pentru rezistență la intemperii, un substrat de placaj de marime de aproape ½ ”pentru...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă.

Cod produs: CA-AMICO | ID: 371900

COMO AUDIO Amico

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Amico se bazează pe Solo-ul nostru cel mai bine vândut și foarte apreciat, dar adaugă câteva elemente notabile, cum ar fi un furnir din lemn de tec real pentru rezistență la intemperii, un substrat de placaj de marime de aproape ½ ”pentru protecție suplimentară împotriva umidității, un tampon din silicon de fund, rezistent la alunecare, o baterie reîncărcabilă LI-ion personalizată de 2200 mAh care oferă 8 ore de redare, o sursă de alimentare externă de 100-240V, un port de bas spate care se dublează ca mâner de transport și butoane din aluminiu anodizat care se extind cu încă 4 mm pentru o utilizare mai ușoară.

Caracteristici:

  • Un sistem muzical puternic, portabil, cu baterie reîncărcabilă, litiu-ion, care rulează cel puțin 8 ore cu o utilizare medie. Este alegerea perfectă pentru nevoile dvs. audio portabile.
  • Utilizați Wi-Fi pentru a transmite în flux conectarea Spotify sau pentru a asculta peste 30.000 de posturi de radio pe internet din întreaga lume. De asemenea, puteți reda postul DAB + / FM preferat sau o bibliotecă de muzică privată. Conectați-vă la Bluetooth pentru a asculta unul dintre celelalte servicii populare de muzică.
  • Lucrat manual cu placaj de calitate marină și finisat cu furnir din lemn de tec real. Decor cu adevărat uimitor, care este sigur în zonele cu umiditate ridicată.
  • Panou frontal din aluminiu anodizat cu ecran TFT color de 2,8 'și 6 butoane presetate cu o singură atingere pentru acces instantaneu la muzică.
  • Creați un sistem de muzică multi-cameră cu alte produse Como Audio formând un grup folosind aplicația Como Audio Control.
COMO AUDIO

Parametrii și specificații

Potrivire

Compatibil cu


Funcții

Bluetooth

Da

CD-R/RW

Nu

WiFi

Da


Proprietăți

Culoare

Desena


Intrări și ieșiri

AUX IN

Da

USB

Da

Slot pentru card SD

Nu


Pachet

Cantitatea pachetului (buc)

1

Pachetul conține


Incarcare

Putere (Watt)

37

Poate functiona pe baterii

Da

Timp de redare (ore)

8


Accesorii

Telecomandă

Nu


Dimensiuni și greutate

Greutate


Țară

Ţara de fabricaţie

China


Accesorii recomandate

Evaluări

5 / 5

Pe baza numărului de evaluări: 1

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Toate recenziile provin de la clienți verificați, care au cumpărat produsul de la noi în trecut.

V

Vlado P.

si Steagul

Slovenia

04.02.2021

Moteči so robovi okoli sprednjega krmilnega panela. Zelo ostri! Drugače odličen izdelek.

Tradus automat

Această evaluare nu poate fi tradusă.