Yamaha PSR-S975 Deluxe Set

Claviaturi profesionale | Cod produs: PSR-S975-SETDELUXE | ID: 262361

8.214 lei

Disponibil ca model de showroom într-unul dintre magazinele noastre
Livrare gratuită
442 puncte

Disponibil la cerere

Verifică disponibilitatea

Yamaha PSR-S975 Deluxe Set

PICTURA SETULUI ESTE ILUSTRAT! - SET cu accesorii la preț redus. Mai devreme sau mai târziu, veți avea nevoie de accesorii și materiale auxiliare. Dacă alegeți să o cumpărați acum, veți economisi mulți bani și timp. Nu este nevoie să vă ocupați mai târziu, plus aveți siguranța că accesoriile incluse în SET se potrivesc perfect instrumentului.

Produse în set

1 x

Yamaha PSR-S975

Yamaha PSR-S975

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Stație profesională de performanță profesională cu 61 de taste din seria PSR care combină toate funcționalitățile altor modele din gamă, împreună cu funcții de performanță puternice, inclusiv efecte versatile, capacitate de afișare externă și funcție de armonie vocală programabilă. Dispune de două controlere live, o roată de modulare și două intrări pedale de asignare, care asigură că utilizatorul are un control total asupra vocii, stilurilor, efectelor și a altor funcții în timpul performanțelor live. Oferă un total de 1625 de voci, inclusiv voci Super Articulation și Flu Flute, truse 55 de trupe / SFX și voci 480 XG, precum și o suită cuprinzătoare de efecte, inclusiv Real Distortion și Real Reverb de la renumitul Tyros 5 și 523 de stiluri, inclusiv 40 de stiluri audio, 34 stiluri de sesiune, 15 stiluri DJ și 3 jocuri gratuite. Funcțiile de completare a Half Bar și Mono Legato extind extinderea variației performanței, precum și o funcție Synth Vocoder pentru utilizarea vocalului și sintetizării cu sunetul și o funcție Vocal Harmony 2 care controlează pitch, nivel și numărul de armonii adăugate. Setările de control live pot fi apelate imediat din memoria de înregistrare. Software-ul Yamaha Expansion Manager permite utilizatorului să creeze seturi individuale de date de expansiune care conțin conținut din diferite pachete de expansiune Voice & Style și utilizează memoria de 768 MB la bord. Tastatura vine echipată cu o intrare Mic / Guitar care permite utilizatorului să adauge cu ușurință vocal sau chitară la performanța live. Redarea audio USB, cu întindere în timp, schimbare de pitch, anulare vocală și funcția de afișare a versurilor MP3 va contribui la adâncimea și versatilitatea oricăror evenimente muzicale. Tastatura este livrată cu suport pentru muzică și adaptor de ca. Dimensiuni: 1002 x 148 x 437 mm. Greutate: 11,6 kg.

1 x

Superlux HD-669

Superlux HD-669

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Casti in studio inchise in spate. Perfect pentru utilizarea într-un mediu cu zgomot ridicat. Sturdy structura de bandă de susținere oferă durabilitate de lungă durată. Echipat cu 2 cabluri drepte detașabile. 1 metru lungime pentru sursa de sunet personală. 3 metri lungime pentru aplicații de monitorizare profesională.

1 x

Soundking DF 029

Soundking DF 029

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Suport de tastatură din oțel "X" cu înălțime reglabilă pentru toate tipurile de tastatură standard. Este echipat cu un sistem brevetat CROCODILE rapid de strângere pentru schimbarea instantanee a poziției. Armele oferă o suprafață de contact din cauciuc pentru o mai bună aderență și o lungime de 400 mm (diametru 28 mm). Înălțime reglabilă: 170-970 mm, sarcină maximă: 20 kg, culoare neagră.

1 x

RockBag RB21418B Keyboard gigbag Student

RockBag RB21418B Keyboard gigbag Student

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Pungă sigură pentru tastatură din seria Student, realizată din material rezistent la apă și durabil, din nylon negru, cu material de protecție din spumă de 10 mm, care asigură o mare protecție împotriva deteriorării mecanice și a influențelor externe. Geanta este echipata cu fermoar dublu, maner ergonomic si buzunar din Velcro pentru accesorii. Dimensiuni: 1220 x 420 x 160 mm. Culoare neagra.

1 x

Pianonova P50 Sustain pedal

Pianonova P50 Sustain pedal

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Pentru utilizarea pe toate tastaturile & amp; piane de piatră. Lungimea cablului: 1,8 m (6 picioare). Plug: 1/4 inch. Dimensiuni: 80 (W) x 100 (D) x 38 (H) mm.

Punctaj bazat pe 1 recenzie utilizator:

5

Dețineți produsul Yamaha PSR-S975 Deluxe Set sau ați avut ocazia să îl încercați?

Helmeczi R.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
02-11-2018

Sunt foarte multumit de Instrumentul comandat problema este cu curieratul din Romania, sunt neseriosi! Am avut o comunicare foarte buna cu vanzatorii, multumesc pentru colaborare, va doresc mult succes in viitor! Recomand tuturor.

Livrare gratuită de la 149,00 lei
Garanția prețului
Schimb produs
Serviciul nostru
suport profesional
© 2004-2019 Muziker | Yamaha PSR-S975 Deluxe Set