Yamaha P-125B

Piane de scenă | Cod produs: P-125B | ID: 270028

Yamaha P-125B

Seturi la preț redus care conțin acest produs

Yamaha P-125B
Yamaha L-125B
Yamaha LP-1B

Yamaha P-125B

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Yamaha P-125 este un pian digital compact care combină performanța de pian incredibilă cu un design minimalist prietenos. Cu ușurință portabil și extrem de accesibil, acest instrument vă permite să experimentați bucuria de a juca pianul în condițiile dumneavoastră. Bazându-se pe marele succes al predecesorului său, modelul P-125 vine cu mai multe caracteristici care vă ajută să vă dezvoltați cu muzica. Produce sunetul dinamic, de înaltă calitate și răspunsul natural la atingerea pianului așteptat de la pianele Yamaha, menținând în același timp o amprentă elegantă și subțire. Designul modest al modelului P-125 a fost creat în spiritul accesibilității utilizatorilor. Cu scopul de a fi cât mai ușor de utilizat și mai accesibil, fiecare element al lui P-125 este proiectat pentru a ajuta jucătorul să se concentreze asupra jocului. Reflectarea minimă a luminii suprafeței sale continue și designul subtipărit al difuzoarelor toate funcționează pentru a realiza colectiv o finisare frumoasă și elegantă. Motorul unic Pure CF Sound Engine al companiei Yamaha este rezultatul a peste un secol de meșteșugări de pian acustic combinat cu tehnologie de ultimă oră și expertiză. Yamaha este liderul în industria tehnologiei digitale de pian și puteți auzi acest lucru în sunetul pianelor digitale care utilizează motorul Pure CF. P-125 include sunetul renumitului pian de concerte Yamaha CFIIIS 9 'și este reprodus cu fidelitate, permițând o dinamică incredibilă și expresivitate, făcând pianele digitale Pure CF echipate cu numele Yamaha. Tastatura cu pian cu 88 de taste standard (GHS) oferă o atingere mai grea în partea inferioară și atingerea mai ușoară la capătul superior și este similară cu pianul acustic. Sistemul îmbunătățit de difuzoare cu două căi produce un sunet de pian expansiv în direcții ascendente și descendente. Acest lucru permite jucătorului să se bucure de un câmp de sunet bogat ca și cum ați fi așezat în fața unui pian acustic. Noua caracteristică "EQ de masă" permite jucătorului să mențină acustica optimă, deci chiar dacă jucați pe o suprafață tare și plată, puteți obține cel mai bun sunet posibil. Finisare: Negru.

Parametrii și specificații

Număr de clape

88

Tipul tastaturii

Tehnologia tastaturii

Număr de sunete

24

Polifonie

192

Intrări

Acompaniament

Nu

Culoare

Culoare conform producătorului

Black

USB MIDI

Da

USB to Device

Nu

USB to Host

Da

Adaptor inclus

Da

Pachetul conține

Ţara de fabricaţie

China

Cumpărați Yamaha P-125B în set la preț redus.

SET cu accesorii la preț redus. Mai devreme sau mai târziu, veți avea nevoie de accesorii și consumabile. Cumpărați-le acum și economisiți bani și timp. În plus, puteți fi siguri că accesoriile din SET se vor potrivi instrumentului.

Punctaj bazat pe 2 recenzii utilizator:

5

Dețineți produsul Yamaha P-125B sau ați avut ocazia să îl încercați?

Daniel Z.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
30-11-2019

Skvelé klávesy, Poměr cena výkon pro mě nemá konkurenci. Dlouho jsem vybíral a vsadil jsem na kvalitu. Měl jsem starší model se kterým jsem byl spokojený, kromě hlasitosti výstupu (do sluchátek nebo reproduktorů). Tento model problém vyřešil a výstup je dostatečně silný. Jinak oceňuji autentický zvuk piana a citlivost kláves.

Róbert K.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
01-07-2019
© 2004-2020 Muziker | Yamaha P-125B
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză