Roland TD-17KVX

Seturi de tobe electronice | Cod produs: TD-17KVX | ID: 279319

Seturi la preț redus care conțin acest produs

Roland TD-17KVX
Bespeco DT5
Goodwood GW 5A Wood Tip
Stable PD-700 Single Pedal
Stable HH-801
LEWITZ HP710

Roland TD-17KVX

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Când ești serios în ceea ce privește tamburul, ai nevoie de un kit care să corespundă ambiției tale. Seria V-Drums TD-17 vă permite să strălucească prin tehnică, susținută cu instrumente de antrenament pentru a vă împinge în continuare. Combinând un motor de sunet din clasa TD-50 cu tampoane nou dezvoltate, rezultă un kit electronic de tambur accesibil, care este aproape de a juca butoaie acustice - reflectând cu exactitate mișcarea fizică, coordonarea băncii și controlul mâinii / piciorului pe care fiecare baterist are nevoie. Între timp, o serie de funcții de coaching încorporate vă vor urmări tehnica, vor măsura progresul și vor crește motivația. A deveni un baterist mai bun este încă o muncă grea, dar TD-17 te poate ajuta să ajungi acolo. Primul lucru e primul: batericii ar trebui să poată păstra o bătaie solidă înainte de a trece la lucrurile interesante. Dar stăpânirea de bază este și ea interesantă, deoarece oferă o bază solidă pentru a-ți construi abilitățile, fără a uita că urmărirea progresului tău este și motivantă. Modulul TD-17 include un mod de antrenor pentru a vă susține regimul zilnic de exerciții fizice. Puteți să vă încălziți, să vă dezvoltați simțul groove-ului, ritmul și timpul și chiar să lucrați la stamina dvs. - toate cu un scor care vă spune cum faceți. Caracteristicile TD-17KVX: Modul de sunet: TD-17 x 1; Snare: PDX-12 x 1; Tom: PDX-8 x 3; Hi-hat: VH-10 x 1; Accident: CY-12C x 2; Ride: CY-13R x 1; Kick: KD-10 x 1; Stativ pentru tambur: MDS-4KVX x 1.

Cumpărați Roland TD-17KVX în set la preț redus.

SET cu accesorii la preț redus. Mai devreme sau mai târziu, veți avea nevoie de accesorii și consumabile. Cumpărați-le acum și economisiți bani și timp. În plus, puteți fi siguri că accesoriile din SET se vor potrivi instrumentului.

Punctaj general bazat pe 1 recenzie utilizator:

5

Dețineți produsul Roland TD-17KVX sau ați avut ocazia să îl încercați?

Dejan K.

Calitatea fabricației

Caracteristici/Opțiuni

Raport Calitate/Preț

Impresie generală

Data
20-10-2018

Very quality e-drum set. Excelent module which offers you great sounds and tons of useful tools for customize them. Responsive pads and cymbals, sturdy rack, great Hi hat controller and big snare pad, bluetooth, etc. Very good service from Muziker. Highly recommended!!

Livrare gratuită de la 290,00 lei
Garanția prețului
Schimb produs
Serviciul nostru
suport profesional
© 2004-2019 Muziker | Roland TD-17KVX