Alegeți țara de livrare

Rickenbacker RN360LHFG

Chitare electrice stângace din seria 300 cu formă de corp semi-acustică și cuțit. Este realizat din lemn de calitate și oferă stilul tradițional al anilor '60 actualizat de-a lungul anilor. Corpul chitarei și gâtului sunt alcătuite din lemn de...
Doar la comandă
Vom specifica data livrării după ce va fi comandat la furnizor.
În baza comenzii, vom încerca să stocăm produsele și te vom contacta cu data livrării. Dacă nu vrei să aștepți, verifică produsele alternative (3).
17.049 lei
Chitară electrică Rickenbacker RN360LHFG

Rickenbacker RN360LHFG

17.049 lei

Cod produs: RN360LHFG | ID: 225646

Rickenbacker RN360LHFG

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Chitare electrice stângace din seria 300 cu formă de corp semi-acustică și cuțit. Este realizat din lemn de calitate și oferă stilul tradițional al anilor '60 actualizat de-a lungul anilor. Corpul chitarei și gâtului sunt alcătuite din lemn de arțar, iar fingerboardul este din lemn de trandafir. Scala instrumentului este de 629 mm, raza coroanei este de 254 mm, gâtul are 24 de freze și lățimea piuliței este de 41,4 mm. Chitara este echipată cu două pickup-uri Single-Coil Hi-gain, mecanica Schaller și Bridge cu coadă (cu sigla R), cu finisaj cromat. Chitara are ieșire mono și stereo. Greutate: 3,6 kg. Culoare: Fireglo.

Parametrii și specificații

Funcții

Număr de corzi

6


Proprietăți

Mână preferată


Țară

Ţara de fabricaţie

SUA


Accesorii recomandate