Pedaltrain Metro 24 TC

Huse și cutii pentru efecte | Cod produs: PT-M24-TC | ID: 245799

Pedaltrain Metro 24 TC

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Seria Metro este primul sistem de bord cu pedale cu trei șine de la Pedaltrain. Seria Metro Pedaltrain este perfectă pentru jucătorii care au nevoie de o soluție portabilă, grab-și-go. Muzicienii care locuiesc sau lucrează în medii urbane sau în spații strâmte vor aprecia orientarea orizontală redusă a profilului Metro. Metro 20 este suficient de mare pentru esențialele dvs., inclusiv cele mai multe unități cu efecte multiple. Seria Metro Metro este primul sistem de bord cu pedale cu trei șine de la Pedaltrain. Seria Metro Pedaltrain este perfectă pentru jucătorii care au nevoie de o soluție portabilă, grab-și-go. Muzicienii care locuiesc sau lucrează în medii urbane sau în spații strâmte vor aprecia orientarea orizontală redusă a profilului Metro. Metro 24 este suficient de mare pentru esențialele dvs., inclusiv aproape toate unitățile cu efecte multiple. Metro 24 este disponibil pentru cumpărare cu carcasă moale dotată cu Pedaltrain (cu fermoar metalic și puncte de întărire puternice) sau cu carcasă Pedaltrain. TECH SPECS: Cadru: 24 x 8 x 1.4 inch (60.96 x 20.32 x 3.56 cm), Featherweight, de calitate din aluminiu, greutate: 2 lbs. (0,91 kg). Cutie de tur: 26 1/8 x 10 3/16 x 6,5 inci (66 x 26 x 16,5 cm), greutate: 16 lbs. (7,26 kg). Incluse: 72 inci (183 cm) Curea de buzunar cu curea de fixare profesională pentru pedale, Sortiment de curele pentru organizarea și asigurarea cablurilor

Parametrii și specificații

Ţara de fabricaţie

China

Punctaj bazat pe 0 recenzii utilizator:

0

Dețineți produsul Pedaltrain Metro 24 TC sau ați avut ocazia să îl încercați?

O zicală spune că nimic nu este gratis. Dar să nu credeți pentru că, dacă comandați de minim 290lei, transportul este gratuit. Cu adevărat.

Ai găsit un preț mai bun decât al nostru? Într-adevăr? Trimite-ne un link și vom reduce imediat prețul.

Dorim să oferim cele mai bune prețuri. Află mai mult

Nu știm dacă există viața de apoi, dar suntem siguri că există viață de după cumpărături. La noi, puteți să returnați produsul achiziționat fără a da un motiv în termen de 30 de zile.

Nu vom cere nimic și vă vom trimite un alt produs în schimb sau vom returna banii. Tu decizi. Află mai mult

Chiar și cele mai bune produse pot da erori uneori. E neplăcut. Dar puteți fi sigur că vom elimina problema rapid și profesional.

Avem service-ul propriu, unde fiecare reparatie este o provocare.

Bună. Nu sunt un robot, dar am răspunsuri la toate întrebările despre viața, spațiul și resursele noastre.

Scrie-mi un e-mail, trimite-mi un mesaj pe chat sau sună-mă acum - vom vorbi un pic și îți voi oferi cel mai bun ajutor.

Linie gratuită (Luni - Vineri 9:00 - 17:00):
080 036 0359

Email:
romania@muziker.com

Contacte

© 2004-2019 Muziker | Pedaltrain Metro 24 TC
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză