native_instruments
Vrei să ai mai mulți fani decât Sheeran? Ai deja noul album Grey în minte? Îți petreci serile cu chitara și notebookul perfecționând textele? Vrei să păstrezi toate aceste idei, ritmuri și melodii pe care le ai în cap și să le ajustezi către perfecțiune?

Komplete Audio 1 și 2

Două interfețe simple pentru suntet cu software-ul de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta ideile muzicale, de la prima scânteie de inspirație până la melodia finală.

audio komplete
for producents

Pentru compozitori și producători muzicali

Poți înregistra voce, chitară sau alte instrumente la calitate HD direct în computer (DAW), unde le poți procesa cu Ableton Live 10 Lite.

Pentru artiști solo

Ia cu tine Komplete Audio 1 sau 2 în bar, club sau la colțul străzii, pentru a combina ritmuri, sunete sintetizate sau diferite efecte direct în computer.

for artists
for youtubers

Pentru Youtuberi

Dacă înregistrezi filme pentru Youtube, Komplete Audio îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru sunetul perfect al filmului tău. Poți înregistra textul în calitate HD folosind plugin-urile adiționale pentru un control perfect.

Komplete Audio 1

Înregistrare simplă

Komplete Audio 1 este ideal pentru înregistrarea sunetului mono, cum ar fi vocea și chitara în același timp. Are două intrări diferite: una XLR pentru microfon și o intrare jack pentru chitară sau alt instrument. Ieșirile stereo RCA îți permit să conectezi direct boxele.

komplete audio 1

Achiziționează convenabil setul Komplete Audio 1 care include căștile audio Superlux HD681 EVO WH la jumătate de preț.

Începe să îți înregistrezi melodiile
komplete audio 2

Komplete Audio 2

Conectivitate flexibilă

Komplete Audio 2 este alegerea potrivită pentru sunetul stereo. Oferă aceeași calitate audio ca și Komplete Audio 1 și, în plus, o flexibilitate mai mare. Cele două mufe combinate XLR / Jack input permit conectarea a două microfoane simultan. Cele două ieșiri cu mufe jack permit conectarea a două boxe de scenă sau difuzoare de studio

Achizitionează convenabil setul Komplete Audio 2, care include căștile dinamice Superlux HD681 EVO WH la jumătate de preț.

Începe să faci producție muzicală.
komplete kontrol m32

Komplete Kontrol M32

O claviatură mică pentru idei mari

Komplete Kontrol M32 este tot ce ai nevoie pentru producția muzicală. Cu numai 32 de clape, nu ocupă prea mult spațiu dar îți oferă posibilitatea de a îți exprima întreaga creativitate. În combinație cu un soft inovativ, cu funcția Smart Play, și o integrare fără probleme, beneficiezi de controlul intuitiv al tuturor instrumentelor, sample-uri, efecte și loop-uri, direct din tastatură.

Achiziționează convenabil setul Komplete Kontrol M32 împreună cu pedela de sustain Cherub WTB-005 pentru numai 30 lei.

Începe să creezi muzică
© 2004-2019 Muziker | Native Instruments Promo
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză