Mad Professor Little Green Wonder Overdrive HW

Overdrive / Distortion / Fuzz / Boost | Cod produs: HW-LITTLE-GREEN-WONDER | ID: 250971

Mad Professor Little Green Wonder Overdrive HW

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Blues / pedala de calitate superioară de calitate superioară, care funcționează foarte bine cu sunetul amplificat de amplificare. Este o compresie scăzută, supraalimentare cu înălțime mare, cu ieșire ridicată și are un buton corp pentru reglarea conținutului scăzut și a înălțimii. Această pedală este acum oferită ca un preț mai mic pentru PCB-model sau pedala de mână cu cablu. Ambele au aceleași specificații și tonuri. LGW a fost făcută pentru a fi o suprasolicitare suprapusă care ar putea merge oriunde în lanțul pedalei, iar comprimarea asociată în mod normal cu acest tip de circuit este redusă la fel ca mai multe mecanisme de distorsiune. Această pedală va funcționa foarte bine cu amperi și alte pedale care au o mulțime de complexitate sau compresie, situație în care nu toate pedalele funcționează bine. LGW face un bloc de construcție excelent, dar funcționează independent și mai ales cu humbuckeri, unde în mod normal acest tip de circuit nu ar funcționa satisfăcător, datorită pierderii de bass și uneori a sunetelor separate (în cazul în care tranzitul tranzitoriu și un nor de denaturare urmează mai jos. permite accesul la mijlocul cochetei la pozitia centrala si permite cresterea tremurului la rotatie CW si low-mid / treble impulsioneaza o pozitie CCW si astfel unitatea poate, de asemenea, sa furnizeze distorsiuni, desi un tip neted. LGW poate fi folosit ca un overdrive pentru amplificatoarele deja distorsionante sau pedale în aval, precum și funcționează ca un filtru atunci când se alimentează cu pedale fuzz care pot fi dură pe unele amplificatoare și pot fi, de asemenea, utilizate ca o supraalimentare ușoară doar pentru ruperea sunetelor. unul este, de asemenea, realizat manual în Finlanda folosind doar componente premium, pentru a oferi ani de funcționare fără probleme cu ton muzical superb.

Parametrii și specificații

Tip

Overdrive

Ţara de fabricaţie

China

Punctaj bazat pe 0 recenzii utilizator:

0

Dețineți produsul Mad Professor Little Green Wonder Overdrive HW sau ați avut ocazia să îl încercați?

O zicală spune că nimic nu este gratis. Dar să nu credeți pentru că, dacă comandați de minim 290lei, transportul este gratuit. Cu adevărat.

Ai găsit un preț mai bun decât al nostru? Într-adevăr? Trimite-ne un link și vom reduce imediat prețul.

Dorim să oferim cele mai bune prețuri. Află mai mult

Nu știm dacă există viața de apoi, dar suntem siguri că există viață de după cumpărături. La noi, puteți să returnați produsul achiziționat fără a da un motiv în termen de 30 de zile.

Nu vom cere nimic și vă vom trimite un alt produs în schimb sau vom returna banii. Tu decizi. Află mai mult

Chiar și cele mai bune produse pot da erori uneori. E neplăcut. Dar puteți fi sigur că vom elimina problema rapid și profesional.

Avem service-ul propriu, unde fiecare reparatie este o provocare.

Bună. Nu sunt un robot, dar am răspunsuri la toate întrebările despre viața, spațiul și resursele noastre.

Scrie-mi un e-mail, trimite-mi un mesaj pe chat sau sună-mă acum - vom vorbi un pic și îți voi oferi cel mai bun ajutor.

Linie gratuită (Luni - Vineri 9:00 - 17:00):
080 036 0359

Email:
romania@muziker.com

Contacte

© 2004-2019 Muziker | Mad Professor Little Green Wonder Overdrive HW
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză