M-Audio Oxygen 61 IV Set

Claviaturi MIDI max. 61 clape | Cod produs: OXYGEN-61IV-SET | ID: 293344

1
Variantă

1.297 lei

Disponibil ca model de showroom într-unul dintre magazinele noastre
Livrare gratuită
68 puncte

Disponibil la cerere

Verifică disponibilitatea

M-Audio Oxygen 61 IV Set

PICTURA SETULUI ESTE ILUSTRAT! - SET cu accesorii la preț redus. Mai devreme sau mai târziu, veți avea nevoie de accesorii și materiale auxiliare. Dacă alegeți să o cumpărați acum, veți economisi mulți bani și timp. Nu este nevoie să vă ocupați mai târziu, plus aveți siguranța că accesoriile incluse în SET se potrivesc perfect instrumentului.

Parametrii și specificații

Număr de clape

61

Claviatură

Touch Sensitive

Poate functiona pe baterii

Nu

Intrări

Sustain Pedal

Keyboard Finish

Synthetic Ivory

USB MIDI

Da

Adaptor inclus

Da

Dimensiune clape

Standard

Pachetul conține

USB Cable, Code for Software, Manual

Ţara de fabricaţie

China

Produse în set

1 x

M-Audio Oxygen 61 IV

M-Audio Oxygen 61 IV

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Tastatură portabilă USB MIDI de la seria Oxygen cu 61 de taste de sensibilitate rapidă și pachet software de sinteză de acțiune, perfecte pentru implementarea în orice studio. Controlerul are 8 butoane de declanșare sensibile la viteză pentru producția de batere sau lansarea clipului, 8 butoane asignabile pentru manipularea instrumentelor virtuale și plug-in-uri, 9 fadere integrate încorporate pentru comanda ușoară, butoane de transport care asigură controlul software-ului DAW sau funcția DirectLink arhivează automat comenzile către DAW-urile populare (Ableton Live, Pro Tools, Logic, Cubase și altele). De asemenea, este echipat cu ecran LCD pentru feedback instantaneu al parametrilor și susține intrarea pedalei pentru control suplimentar creativ și suportă conectivitatea plug-and-play și conectivitatea USB-MIDI. Pachetul de control include 3 produse software: Ableton Live Lite pentru crearea imediată a muzicii, sintetizatorul puternic de morfing spectral SONiVOX Twist și stația de lucru multi-timbră AIR Music Tech Xpand! 2 care oferă patru sloturi audio active per patch. Controlerul este alimentat prin USB (cablul este inclus). Dimensiuni: 977 x 243 x 94 mm. Greutate: 3,4 kg.

1 x

Pianonova P50 Sustain pedal

Pianonova P50 Sustain pedal

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Pentru utilizarea pe toate tastaturile & amp; piane de piatră. Lungimea cablului: 1,8 m (6 picioare). Plug: 1/4 inch. Dimensiuni: 80 (W) x 100 (D) x 38 (H) mm.

1 x

Soundking DF 029

Soundking DF 029

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Suport de tastatură din oțel "X" cu înălțime reglabilă pentru toate tipurile de tastatură standard. Este echipat cu un sistem brevetat CROCODILE rapid de strângere pentru schimbarea instantanee a poziției. Armele oferă o suprafață de contact din cauciuc pentru o mai bună aderență și o lungime de 400 mm (diametru 28 mm). Înălțime reglabilă: 170-970 mm, sarcină maximă: 20 kg, culoare neagră.

1 x

M-Audio M-Track 2x2

M-Audio M-Track 2x2

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Interfața audio M-Audio M-Track 2x2 este o interfață audio 2x2 de mare viteză USB-C de 24 biți / 192 kHz, care include preamplificatoare de înaltă înălțime și performanțe audio excepționale pe intrări. Această interfață este ideală pentru monitorizare și înregistrare, cu o ieșire audio de calitate în studio și cu o intrare XLR / TRS Combo dedicată. Dispunând de asemenea de un căști cu control independent al nivelului și software liber, M-Track 2x2 este perfect pentru oricine are nevoie de o interfață de înregistrare și de monitorizare.

Punctaj bazat pe 0 recenzii utilizator:

0

Dețineți produsul M-Audio Oxygen 61 IV Set sau ați avut ocazia să îl încercați?

O zicală spune că nimic nu este gratis. Dar să nu credeți pentru că, dacă comandați de minim 290lei, transportul este gratuit. Cu adevărat.

Ai găsit un preț mai bun decât al nostru? Într-adevăr? Trimite-ne un link și vom reduce imediat prețul.

Dorim să oferim cele mai bune prețuri. Află mai mult

Nu știm dacă există viața de apoi, dar suntem siguri că există viață de după cumpărături. La noi, puteți să returnați produsul achiziționat fără a da un motiv în termen de 30 de zile.

Nu vom cere nimic și vă vom trimite un alt produs în schimb sau vom returna banii. Tu decizi. Află mai mult

Chiar și cele mai bune produse pot da erori uneori. E neplăcut. Dar puteți fi sigur că vom elimina problema rapid și profesional.

Avem service-ul propriu, unde fiecare reparatie este o provocare.

Bună. Nu sunt un robot, dar am răspunsuri la toate întrebările despre viața, spațiul și resursele noastre.

Scrie-mi un e-mail, trimite-mi un mesaj pe chat sau sună-mă acum - vom vorbi un pic și îți voi oferi cel mai bun ajutor.

Linie gratuită (Luni - Vineri 9:00 - 17:00):
080 036 0359

Email:
romania@muziker.com

Contacte

© 2004-2019 Muziker | M-Audio Oxygen 61 IV Set
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză