Hercules DJ DJMonitor 42

Monitoare de studio active | Cod produs: DJMONITOR-42 | ID: 297755

Hercules DJ DJMonitor 42

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Difuzoare active optimizate pentru a lucra cu calculatoare și pentru a crea mixuri muzicale DJ. Îmbunătățiți amestecurile pe care le creați cu difuzoare de înaltă calitate pentru redare audio puternică și clară. Difuzoarele DJMonitor 42 sunt ideale pentru a stabili doar starea de spirit: nu sunt prea mari sau prea mici, se potrivesc perfect în orice cadru și oferă o ambianță incredibilă! Difuzoarele de monitorizare activă Hercules DJMonitor 42 au fost proiectate cu componente high-end pentru o precizie optimă și reproducere a sunetului și o calitate excepțională a audiției. Inginerii Hercules au avut cea mai mare grijă atunci când au dezvoltat difuzoarele Hercules DJMonitor 42 în camera lor profesională anechoică. Intrările din partea specialiștilor din lumea DJ-ului și un studiu aprofundat al profesioniștilor audio au permis optimizarea performanțelor vorbitorilor. 4-inch woofer. Gurile de ventilație și tweeterele sunt transmise pentru o mare spațiu de sunet. Pentru poziționarea optimă a difuzoarelor, ar trebui să existe un unghi de 60 ° între cei doi sateliți și între utilizator și sateliți. De asemenea, este important ca difuzoarele să fie poziționate la o înălțime în care urechile ascultătorului să fie la același nivel cu punctul de mijloc dintre difuzoarele difuzoarelor și driverele de bandă largă. Specificații: Comutator ON / OFF; Controlul volumului principal; Reglarea basului; Reglarea treptelor; LED-uri de putere; 4-inch (10 cm) woofer; Gurile de ventilație și tweeter-urile transmise pentru o mare spațială a sunetului; Ghid acustic optimizat pentru reproducerea de sunet de înaltă performanță; Cabinet realizat din MDF de 9 mm (0.35 "); Intrare principală RCA; Intrare secundară aux 3.5 mm (0.14"); Sateliți conectați prin bloc; Mufă pentru căști în față; Puterea de ieșire RMS: 2 x 20 wați; Puterea maximă: 80 wați; Răspunsul de frecvență: 60 Hz - 20.000 Hz; Dimensiuni: 220 mm x 185 mm x 155 mm (H x L x D); Satelit dreapta: 2.405 kg (0.38 lb); Satelit stâng: 2.233 kg (0.35 lb); Alimentare internă

Parametrii și specificații

Culoare

Negru

Ţara de fabricaţie

China

Punctaj bazat pe 0 recenzii utilizator:

0

Dețineți produsul Hercules DJ DJMonitor 42 sau ați avut ocazia să îl încercați?

O zicală spune că nimic nu este gratis. Dar să nu credeți pentru că, dacă comandați de minim 290lei, transportul este gratuit. Cu adevărat.

Ai găsit un preț mai bun decât al nostru? Într-adevăr? Trimite-ne un link și vom reduce imediat prețul.

Dorim să oferim cele mai bune prețuri. Află mai mult

Nu știm dacă există viața de apoi, dar suntem siguri că există viață de după cumpărături. La noi, puteți să returnați produsul achiziționat fără a da un motiv în termen de 30 de zile.

Nu vom cere nimic și vă vom trimite un alt produs în schimb sau vom returna banii. Tu decizi. Află mai mult

Chiar și cele mai bune produse pot da erori uneori. E neplăcut. Dar puteți fi sigur că vom elimina problema rapid și profesional.

Avem service-ul propriu, unde fiecare reparatie este o provocare.

Bună. Nu sunt un robot, dar am răspunsuri la toate întrebările despre viața, spațiul și resursele noastre.

Scrie-mi un e-mail, trimite-mi un mesaj pe chat sau sună-mă acum - vom vorbi un pic și îți voi oferi cel mai bun ajutor.

Linie gratuită (Luni - Vineri 9:00 - 17:00):
080 036 0359

Email:
romania@muziker.com

Contacte

© 2004-2019 Muziker | Hercules DJ DJMonitor 42
Logo muziker
Nu rata marile promoții. Activează notificările.
Activeză