Alegeți țara de livrare

Acțiune

Gretsch G6120T-55GE Vintage Select Edition '55 Chet Atkins Vintage Orange

Co-proiectat cu chitaristul chitaristului, Chet Atkins, venerabilul 6120 este unul dintre cele mai cunoscute instrumente Gretsch. Ediția de Aur de Aur 1955 Chet Atkins Hollow Body cu Bigsby rămâne adevărată în ceea ce privește designul original...
Doar la comandă
Vom specifica data livrării după ce va fi comandat la furnizor.
În baza comenzii, vom încerca să stocăm produsele și te vom contacta cu data livrării. Dacă nu vrei să aștepți, verifică produsele alternative (4).
16.639 lei
17.069 lei
Chitară semi-acustică Gretsch G6120T-55GE Vintage Select Edition '55 Chet Atkins Vintage Orange

Gretsch G6120T-55GE Vintage Select Edition '55 Chet Atkins Vintage Orange

16.639 lei
17.069 lei

Cod produs: 240-1357-822 | ID: 226369

Gretsch G6120T-55GE Vintage Select Edition '55 Chet Atkins Vintage Orange

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Co-proiectat cu chitaristul chitaristului, Chet Atkins, venerabilul 6120 este unul dintre cele mai cunoscute instrumente Gretsch. Ediția de Aur de Aur 1955 Chet Atkins Hollow Body cu Bigsby rămâne adevărată în ceea ce privește designul original și estetica clasică uluitoare. Un ton multi-instrument veritabil, acest corp gol are un simt ușor și confortabil și sună cu mândrie cu acel mare sunet Gretsch! ™ O pereche de pick-up-uri single-coil TV Jones® T-Armond creează un ton multidimensional cu o mulțime de articulați detaliile. Controalele tradiționale Gretsch vă permit să amestecați și să modelați sunetele pickups-urilor, creând variații tonale nenumărate. Adăugați noile condensatoare Gretsch "Squeezebox" din hârtie în ulei și obțineți un avantaj incredibil de neted și de mătăsos. Gâtul de arțar în formă de "U" are o palmă de abanos de 12 "cu 22 frezii medii jumbo pentru o experiență memorabilă de joc, care funcționează cu orice stil de fret-hand. O punte compensată din aluminiu este dotată cu coada Bigsby B6GBVF vibrato pentru o reglare stabilă, în timp ce piulița de aluminiu lustruit în stil vintage furnizează semne de înfruntare subțiri. Conceput pentru tonul pur și simțirea plăcută și confortabilă, această chitară se bucură de întâlnirile clasice. Fanii Gretsch își doresc aur "G Arrow" butoane de comandă, legături albe în vârstă cu purpuriu negru, finisaj de lac nitroceluloză durabilă, inlay cu blocuri perloidale cu motive clasice occidentale , masina de gheață groasă de piatră de aur pentru vintage, cu logo-ul Gretsch și mașinile de tuning Grover® Sta-tite ™ de aur. O explozie înviorată din trecut cu un stil și un sunet elegante elegant, Eroul de Aur ediție 1955 Chet Atkins® Body Hollow cu Bigsby este sigur că va satisface orice devotat al "Erei de Aur" a lui Gretsch.

Pentru o descriere suplimentară a produsului, vă rugăm să selectați englaza ca limbă de afișare.

Parametrii și specificații

Potrivire

Tip


Funcții

Număr de corzi

6


Proprietăți

Mână preferată

Culoare

Număr de taste

22

Incrustații di tastiera

Tăiată (cutaway)

Da

Culoare conform producătorului

Vintage Orange


Material

Finisaj

Corp

Gat

Tastiera


Accesorii

Include husa/case


Dimensiuni și greutate

Raza tastierei

12"

Mărimea de taste

Lățimea la piuliță (mm)

43


Țară

Ţara de fabricaţie

Japonia


Accesorii recomandate