Alegeți țara de livrare

Oferta s-a încheiat

Fender Final Fantasy XIV Stratocaster RW Black

Dezvoltat în colaborare cu echipa FFXIV, ediția limitată Final Fantasy XIV Stratocaster surprinde originalitatea, stilul și entuziasmul unuia dintre cele mai populare jocuri video online de jocuri de rol. Acest Stratocaster incredibil de unic este...
Oferta s-a încheiat
Acest produs nu se mai fabrică sau nu este parte din oferta curentă.

Cod produs: 560-1000-899 | ID: 419022

Fender Final Fantasy XIV Stratocaster RW Black

Aceasta este o traducere automată generată de un software:

Dezvoltat în colaborare cu echipa FFXIV, ediția limitată Final Fantasy XIV Stratocaster surprinde originalitatea, stilul și entuziasmul unuia dintre cele mai populare jocuri video online de jocuri de rol. Acest Stratocaster incredibil de unic este îmbrăcat în negru cu un corp care prezintă secțiuni translucide de „cristale” albastre și violete concepute pentru a oglindi Cristalele întunericului și luminii, elemente tematice cheie ale jocului. Chitara are un gât de arțar cu o formă subțire „Modern C” care se potrivește confortabil în mână. O tastatură din lemn de trandafir cu raza de 9,5 ", cu freturi înguste și înalte, oferă freturi precise și coturi fără sufocare. Tonurile cristaline, calde și sensibile la atingere sunt posibile prin intermediul unui trio de pick-up Strat cu o singură bobină V-Mod, în timp ce comutatorul „limit break” (o abilitate specială utilizată în FFXIV) ia forma unui pot de ton push-push care pune pickup-ul podului și mijlocul în serie pentru sunete mai puternice.
FFXIV Stratocaster este evidențiat cu un badging de joc special sub forma unui simbol de meteor încrustat în freta 12 și o placă de gât numerotată decorată cu sigla Final Fantasy XIV. O altă insignă specială, care include atât siglele Fender, cât și cele FFXIV, împodobește partea din față a carcasei hardshell în stil vintage. Chitara vine, de asemenea, cu o carte specială care conține un certificat numerotat și o carte ilustrativă exclusivă FFXIV realizată de Square Enix.

Parametrii și specificații

Potrivire

Funcții

Număr de corzi

6

Controale

Potențiometre de control

Selector (Switch)

Mecanica


Proprietăți

Mână preferată

Culoare

Număr de taste

21

Configuratie doze

SSS

Gat profil

Doze instrumente

Doza in pozitie bridge

Mijloc doza chitara

Electronică

Grosime

Piuliță (material)

Pickguard

Culoare conform producătorului

Black


Material

Finisaj

Corp

Gat

Tastiera

Finisaj gât

Construcţie

Hardware

Tijă de tensiune (Truss rod)


Accesorii

Include husa/case


Dimensiuni și greutate

Lungime scală (mm)

648

Raza tastierei

Mărimea de taste

Lățimea la piuliță (mm)

42


Țară

Ţara de fabricaţie

Japonia


Accesorii recomandate